Ahojte. Neviete ako by mali chudnúť deti? Moja neter má 13 rokou a má nadváhu... Platí aj na deti že majú jesť 5 krát denne a vipiť okolo 2,5l čistej vody? Ak nie ako jej mám pomôcť?
Chudnutie pre deti
Tomaško si neuvedomuje, že tuk stačí u mužov 10% a u žien 15%, lebo inak ide už o visceralny tuk a ten obaľuje vnútornosti a môže spôsobiť aj zlyhanie srdca. Ale podváha (ak nie je extrémna) nespôsobuje žiadne problémy, takmer od narodenia mám podváhu a som zdravý ako repa a ostatní čo majú podváhu v norme tak sú ok. Ale aj tak Tomas12345 je odborník takže čo mu tu vlastne kecám... Radšej už ani nebudem písať do tém o chudnutí a priberaní, lebo to nikam nevedie... Tomaško je tréner.
...Ano, tiez to pre ne plati...Mali by jest castejsie a mensie mnozstva a hlavne menej sladkosti a viacej pohybu!..
tomas, Ty máš nejaké mindráky zo svojej váhy. Ak je človek zdravý, normálne sa stravuje a má normálne BMI, niet čo riešiť.
Všetko čo sa rieši navyše sú len mindráky, nič viac.
u mladého dievčaťa táto váha nie je vysoká, ale treba si zachovať túto hmotnosť aj pre prípad, že autorka ešte narastie. Preto je ten šport a zmena jedálnička potrebná.
ahoj jukul,
poradila by som Ti prihlásiť sa na nejaký športový krúžok, ktorý by si mala trikrát do týždňa, alebo kolieskové korčule, vynechať sladké jedlá s cukrom. O svojom rozhodnutí schudnúť informuj rodičov.
Ajojte som dievcaa mam 11,12 rokov meriam cca155 cm a vazim 57 kg neviem ako schudnut pomozte mi
ahojte dievčatá. Niektoré dievčatá majú tendenciu pribrať, a potom rýchlo narásť, a zoštíhlieť tým pádom, potom sa v raste akoby zastaviť, a znova pribrať. Je to dané aj hormonálnou sústavou. Odporúčam nejesť sladké a veľa sa pohybovať, v prípade vyššej nadváhy konzultovať s detským lekárom.
Ahojte,
Mám 13 rokov, meriam 163cm a vážim 89kg viem že to je veľa ale chodila som aj na tanečnú ale skončila som kvôli úrazu. Jesť nejem veľa sladké mám 1-3l2 krát do týždňa, chodím na basketbal a volejbal neviem ako schudnúť není nepríjemné keď sa mi v škole vysmievajú. Najviac by som chcela schudnúť na stehnách a bruchu. Prosím poraďte mi. ?
Kaktus12- vážiš len o 2 kg viac,to je v pohode :) navyše, tie 2 kg sú nič :) to na tebe určite nie je vidno ;)
Miluda- tak ti už že vôbec nemôžeš mať tučné stehná moja