Ahojte. Neviete ako by mali chudnúť deti? Moja neter má 13 rokou a má nadváhu... Platí aj na deti že majú jesť 5 krát denne a vipiť okolo 2,5l čistej vody? Ak nie ako jej mám pomôcť?
Chudnutie pre deti
a čo to robit nejak nenapadne a chodit s nimi bicyklovat sa, alebo kolobežkovat?
a nepremyšlala si chudnut športom a podat to ako zabavu? my s detmi chodime stale voku a bicyklujeme sa, vozime na kolobežke
podľa takéto deti vo vývoji by nemal nikto nútiť do diét. je to nebezpečné.
Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.
Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
Ano, aj deti by mali pravidelne jedavat a hlavne im obmedzit cukor - takze sladkosti, sladke vody a pod.
K tomu kedalnicku .
Čipsi jem max. raz do tyzdna a jem iba skolsky obed a veceru (chleba..)
A takmer kazdy den chodim von (4-5km)
Ani neotvorím ten link, strata času. Zájdi raz konečne za odborníkom (trénerom) do fitka a nech Ti konečne vysvetlí čo a jak... A napr. ten kreatín je najlepšia voľba ako pribrať, 5 g denne je 100% bezpečná dávka a nepoškodí obličky, neviem skade si to nabral - takže pre tých, čo chcú nabrať jednoznačne kreatín - cca mesiac brať 5 g denne kreatínu a potom cca 2 týždne pauza, mám to odskúšané a mnohí čo cvičia to tiež potvrdia.
dobreuz :
Neprekysluje, kolko názorov lekárov ešte potrebuješ ?
Tu k tomu pocitu kyselých slín.
je pravda, ze s masom to prehanat netreba!