Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Daret :
a ako si vobec natrafila na toho lekara , lebo ja som si teraz jeho meno zadala do gooogle a normalne mi ho vobec nevyhladalo v ziadnej suvislosti
Som rada ze si spokojna a uz pekne prsata ticho zavidim ha ha

viktorka37

wendy1.. ja som sa po op ráno zobudila o 5tej, spalo sa mi celkom dobre.bolelo to, no to prežiješ. sestrička potom zmerala teplotu, čakali sme na lekára.ten sa nás povypitoval ako sa máme, aká bola noc... spravil nám previaz- dal dole tie leukoplasty (boli po celých prsiach),nebolelo to,prečistil rez,prelepil ho obliekli mi podpiru a mohla som ísť domov. nemusela som,no cítila som sa fajn.dali mi lieky pre prípad bolesti, antibiotiká na dva dni,(tam som brala v injekčnej forme).napísala sa správa a šla som. cesta bola čudná.išli sme fakt pomali.manžel obchádzal všetky jamy,vystrašila ho sestrička nech na mňa dáva pozor, tak sa snažil. nebolo to až také katastrofálne,čakala som to horšie.po prebudení z narkózy som bola hladná a potrebovala som na wc. vstať z postele bol horor,ťahalo to,ruky sa použiť nedali...no po dvoch dňoch sa to omnoho zlepšilo.len to spanie na chrbte je blbé,no dá sa.teraz som mesiac po,a cítim sa dobre.prsia zmäkli až sa bojím, či som si nemala dať viac.no už to nie sú nulky a to je podstatné. držím palce. teš sa, stojí to za to!!!

petula5

wendy moji krpci nemali vobec zaujem nieco vysvetlovat.
mladsi ma 2, toho to absolutne nezaujimalo a ten starsi ma 4 a ani jeho. ze su vacsie si vobec neuvedomili.

mozno sa zbytocne stresujes dopredu.

akurat som im musela hovorit, ze ma prsia bolia, aby po mne neskakali. ale nepytali sa ze preco a tak, ved bolia ma aj pred menzesom, alebo ked som stahovala mlieko ma boleli. vobec to neriesili :)

daret

bellinka,
ano cena je super aj ten výsledok , mám 375 ml okrúhly implantát , mám pod svalom a fakt je to nádherné. Mudr. Prídavka má proste zlaté ruky , má príjemný prístup a vlastne splna tvoje očakávania.

daret

ska38,
ahoj ano som 3 tyz.po opke fungujem uplne v pohodičke len ešte trošku ma bolieva chrbatik ale to je normálne ved na moje 375 ml si musí zvyknuť moje telíčko. Som velmi spokojna , každy ma len strašil ako to bude bolieť ale priznám sa uplne v pohode sa to dalo zvladnuť, čakala som že to bude velmi boliet naozaj.

wendy1

rozmyslam,ze pojdem do nemocky uz v utorok vecer,snad mi to dovolia. lebo nechce sa mi skoro rano vstavat a cestovat do BA. mat stres navyse,ci to stiham,ake budu cesty... tak si net asi vezmem a prosim budte tu v utorok vecer,dodate mi odvahy :)

inak nenasla som prispevok do Dominique o tom dni D,ako prebieha. napiste mi niektora prosim ako to teda je hned po opke.. diiiik :)

wendy1

kiarusenka to fakt?? si vysavala?? :DD ty si jak ja. ja si tiez vsetko predstavujem,ze zvladnem lavou zadnou. a kiez by to tak bolo. mam tri male deti a nemozem proste na mesiac off a len lezat a ofukovat sa. jednoducho budem musiet zvladat aj v bolestiach robit. samozrejme,ze prve dva tyzdne si budem davat pozor,ale nemozem nerobit nic.

Zu1980 a 1Alex,vy ste mali opku 9.11? a uz fungujete normalne? to je super.

baby co s tym mojim synom? ako mu to mam vysvetlit?? neporadite mi?

bellinka

daret :dakujem
a ty mas robene prsia v trencine, za tu super cenu?? ako si spokojna???kolko ml implantaty mas???

daret

Kilbils

Ahojky ano v Trenčine pri parku je ta plasticka chirurgia je to tam velmi pekne a doktor so sestrickou uplne super ak chces dam Ti aj telefonne cislo vyslo ma to ? implantaty + opka +a predoperacne cca 2 050 euro . mam okruhle implantaty 375 ml