Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarusenka

ihla-ja som si tez taketo veci pozerala pred opokou -...vykasli sa na hentie obrazky... nas je tu xy s prsiami a problem mali mozno 2 a to nie taky... nestresuj sa ... nepozeraj si kraviny... uplne to vypusti z hlavy ..stat sa ti nic nemoze uz len preto ze my vsetky ti drzime palceky ...

bellinka

Mery :
zato ze uz teraz pojdes na konzultacku nic nedas a naozaj sa dozvies vsetko od lekara ak bude fajn
Radsej by som ti odporucila viacej lekarov obehat pre tvoj lepsi pocit , a potom ked uz budes chciet vediet len nejake detailiky tak sa tu mozes popytat

Mery NR

Ahojte baby! Konečne po niekoľko ročnom čakaní prišiel aj môj čas.. Na opku by som chcela ísť len niekedy vo februári alebo v marci, kým si došporím zvyšok :-D a mám na Vás straaaašne veľa otázok. Takže Vás od teraz budem deň čo deň otravovať :-D
Chcela by som sa v prvom rade spýtať či by som mala začať už teraz s konzultáciami alebo mám na to ešte čas???? Lebo marec je ešte dosť ďaleko, lenže neviem aká dlhá je čakacia doba?? Chcela by som si niečo vybrať z Nitrianskeho kraju. Je tu niekto z Vás z okolia??

daret

bellinka moja,
daj si www.chironax.sk a tam to uz najdes moja Mudr. Pridavka , operuje aj v Martine a stredy v Trencine moja, uvidis ze to zvladnes za ten bozsky pohlad a pocit to stoji naozaj , ja som sa pred tym citila ako lata a teraz sa citim ako normalne dievca ktore ma aj prsia.

ska38

Ahojte kocky,
Ihla,
zlaticko, pozeraj nasu galerku...nie tie problemy na tej stranke, co uvadzas..., kazda sa bojime, ale hadam sa nebudeme negovat...vsetko dopadne dobre.neboj sa!Drzim Ti palceky,aby si mala krasne prsia!
kyselina=strata usetrenych peniazkov.

Daret,
zvladla si to hrdinsky,hadam zvladnem aj ja.

kiarusenka

ihla, nic sa neboj moja...bude to dobre a budes krasna ... nestresuj sa ... dopadne to dobre ..naozaj ...kasli na kyselinu ... zvladnes to

ihla

no caute. som sa tu dlhsie neukazala...baby ja stale nieviem, ci idem do silikonov, ci do kyseliny. kyselka je zbytocna strata prachov. len sa bojim, ze budem mat dake komplikacie zo silikonov. neviem co robit, neviem sa rozhodnut. hlavna vec, ze na 26.11. mam termin opky na silikony :D este ani vysetrenia nemam... a tak rychlo to ide. som z toho na nervy :(