Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

dik babulky moje :) no viem vydrzat bez netu,ale si neviem predstavit,co tam budem tak sama cely den a celu noc..
to tak strasne boli,ze by som nezvladla tukat na klavesnicu??

a baby poradte mi,co mam povedat svojmu 4 rocnemu synovi,ked pridem z nemocky? ako mu to vysvetlim,preco ma to boli a preco ich mam zrazu take velke?

ach uz za tyzden to pride :) pamätam tie casy,ked som hovorila,este 5 rokov,este 4 ...3,2 a zrazu je to tuuuu :D tak sa velmi tesim. snad som sa dobre rozhodla pre tych 350ml.

ozaj este otazocka,chodit po opke sa da hned,vsak? a budem schopna na taky treti den po opke uvarit aspon detom obed? nie velke hrnce,len pre deticky.. co myslite?

bellinka

Baby no vy ste sa tu nasli, to je super potom si mozte aj nazivo obkukat vase krasne nove prsicka , a potom poprosime fotecky baby!!!!!!!!!!!!!!!

Zu1980

No halou,

1alex, tak som tu spolubojovnik c.2. Uz som home a celkom fajn sa uz citim oproti vcerajsiemu dnu. To bolo fakt sialene, ale to bude tou velkostou 350ml a druha Zuzka ani nevravim s tymi 400ml. Prvy den je zabijak, ale potom uz v pohode.

Baby do nemocnice si nemusite brat vobec nic, nic som tam nevyuzila iba papuce a mozno tak zubnu kefku max.

Alex kedy ides na kontrolu? Ja buduci stvrtok a aj Zuzka, tak predpokaldam, ze pojdeme naraz, ako aj Mudr.Cerven spominal, tak predpokladam, ze sa vidime:)

ska38

Wendy1,
tak gratulujem, budeme kocky ako ostatne po OP!uz to tu niekto pisal , asi Dominique ako prebieha den D, pozri starsie prispevky.
S tym PC, by som to asi neriskovala....2dni vydrzis bez PC, nie?a zbytocne 2kg vahy.Ja viem, ze sa chces s nami podelit s prvymi pocitmi po OP ale radsej nie.
Oblecenie cez hlavu, urcite nie, aj toto tu spominali kocky...lepsie na zips.

sima3

wendy1 jednoznacne veci na zips alebo gombik, ja som si zobrala 2pyzama lebo som bola na dve noci ale vyuzila som len jedno, zubnu kefku a pastu - zuby mi umyla segra lebo kusek som to nezvladala, kefu alebo hreben, mala som mokre vreckovky na umytie, a nejake to jedlo lebo som mala len ranajky, brala som si malovatka ale tie som nechala v taske a dalej neviem co som mala, mne osobne sa sedelo lepsie ako lezalo, ale neviem ci budes zvladat tukat do pc hned ci ta to nebude boliet, ja som to tiez tak chcela ale nebrala som si ho.

katica0903

citam vas a citam...je to tak tazke,kt.doktor je ten pravy...prosim vas stale tu spominate galeriu...kde si ju mozem aj ja nakuknut :o)

wendy1

caute baby. tak som pevne rozhodnuta. idem do 350ml. snad nebudem lutovat :)

uz som sa to raz pytala,ale nikto mi nanapisal odpoved.. co si mam zobrat do nemocky? obleciem si nejake tricko cez hlavu? ci nedvihnem ruky? a ako vyzera ten den po opke? rano ma zoperuju a co dalej? daju mi v ten den vobec jest? :D a da sa v den opky sediet? chcela by som si tam zobrat pc,myslite,ze usedim? dik