Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1alex

caute hladam baby, ktore boli operovane 9.11. u cervena v novamede...len aby zostal aspon nejaky kontakt teda ak sa sem este prihlasite:-) zilincanka

mihai

ahojte, po akom case od opky ste prestali nosit zdravotku? resp aspon na den a tak? a aky typ pradla vam lekar odporucil? dik :)

1mica1

Dievcata,mohli by ste mi poradit?Operaciu mam 18.12.09 ale mam problemy s hrdlom,stale sa mi dokola vracia bolest,ani antibiotika nezabrali a je mozne,ze mi budu vyberat mandle...Mozem podstupit mesiac po vybrati mandli tuto plasticku operaciu?Dakujem za rady :-)

bambi1

livuska
neboj, určite nebude z teba pamela, mám 163 a 50kg - 435ml a nikto z okolia si to nevšimol...ak nosíš vypchaté podprsky, tak to nebude pod tričkom takmer žiadna zmena, až keď sa vyzlečieš, to bude iné kafe, určite choď do väčších...ak teda už máš odkojené...

bambi1

wendy1
som 6 mes po opke, prsia sa teda o dosť zmenšia po opke, myslím, že 305 je žalostne málo, ja mám 435ml a vyzerajú teraz veľmi prirodzene, mohli byť väčšie, aby si nebola veľmi sklamaná, keď dáš málo ml. Po opke sa Ti budú zdať obrovské, ale ony odpuchú, usadia sa, budú vyzerať o dosť menšie, zvykneš si na ne a povieš si,že mohli byť väčšie, keď už si sa na to dala. Prirodzené prsia trojky, vyzerajú väčšie ako silikónové trojky...

livuska

Ahoj daret,mozes napisat ake mas miery kg a vyska?mne Dr tiez navrhol 360ml a tiez sa bojim ze bubem ako pamela mam len 167cm a 48kg.Povedal ze,mam dost koze tak sa mi to v pohode zmesti.Podprdu mi vypocital 70c.Neviete mi poradit?Dakujem

livuska

Ahoj daret,mozes napisat ake mas miery kg a vyska?mne Dr tiez navrhol 360ml a tiez sa bojim ze bubem ako pamela mam len 167cm a 48kg.Povedal ze,mam dost koze tak sa mi to v pohode zmesti.Podprdu mi vypocital 70c.Neviete mi poradit?Dakujem

wendy1

baby dakujem,pomahate mi!! super :)

tak som sa zmerala a pod mam 73cm a cez 79cm :P asi pojdem do tych 350ml. neporobia sa mi strie na prsiach,ked sa tak zrazu zväcsia??

Beli,hej moj doktor rad dava 305ml. :) vsetkym :)...asi