Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daret

bellinka ja som si pomylila tvoju zlatu prezyvku s livuskou, prepac.

Takze livuska moje miery 174cm a vaha 61kg neboj nebudes ako pamela nebude Ti to ani vidiet uvidis budes spokojnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

bellinka drzkam palceky

daret

Ahojteeeeeeeee, bellinka vcera som tu nebola moja tak Ti odpovedam teraz vyska je 174cm a vaha 61kg ale aj tak vyzeram chudsie, uvidis budes spokojna ja som velmi , konecnse mam velke prsiaaaaaaaaa. Uz aby bolo leto. Budem Ti drzat palceky

Zu1980

1alex jj som na FB :) posli mi meno:) dnes je mi omnoho lepsie uz mam pocit, ze mozem ist do prace. zvladla som umyt hlavu...takze pohoda, neporovnatelne s prvym dnom.

Ska38

ja mam 350ml a nelutujem. neviem este ako sa to ulezi ale som maximalne zatial spokojna po prvom dni co som videla. a ako som uz pisala mam 75cm pod prsiami a vahu 48kg, vyska 169cm.

kiarusenka

mihai-6tyzdnov .... ja som ju mala tie 6 tyzdnov presne na den ... je dobre ju nosit nech ti prisa sa neskomplikuju ... myslim ze ta podprda je minimum :D

kiarusenka

wendy -ved uvidis ako sa budes citit mozno aj nan ete budes..ja som na 2den od opky vysavala za co by ma dr asi zastrelil a na 3 den som uz bola v auparku a kupovala si tricko .... takze tak ... tesim sa babizne a drzim palceky ... :D

1alex

ska38
foto nemam no a pred OP tak jednotky mozno takze aj 200 by bolo na mne vidiet...tak uvidim ked odpuxnu zatial sa zda v pohodke

1alex

zu1980
caf no jasne na 14,30 vo stvrtok som objednana....troxu tie stichy zacinaju svrbiet ale inak vcelku sa da zniest uz ficim na plne obratky....som nevedela aky nick mas tak som skusila....no net nezaprie asi ziadna...:-) tak sa vidime hadam vo stvrtok uz tesim....