Ahojte. Nemám sa komu zdôveriť tak chcem aspoň tu.
Ide o to, že mám s partnerom 2 deti. Čoskoro budu mať 4 a 2 roky. Nedávno sme si kúpili nový byt na hypotéku, ešte sme sa tam nenastahovali. A zisťujem, že nie som pri ňom šťastná, upadam do depresie, psychicky ma ničí. Keď má prísť domov z práce, celý deň len trpnem čo mu zase bude vadiť a s akou náladou príde. Lebo hocijaká banalitamu vadi. Minulý mesiac sa na mňa urazil on aj jeho mama, kvôli tomu, že sme sa mali ísť kúpať a ja som 2 dní predtým dostala menštruáciu. Obidvaja boli na mňa urazení a čakali odomna, že sa ospravedlním. Neviem ako za čo, ale dobre. Včera sme sa pohádali tiež kvôli takej banalite, ktorá je normálne na smiech. Z mojej strany sa už aj láska vytratila, už pociťujem k nemu nenávisť. A deti vychováva tak blbo. Hucka ich proti mne.
Ako na jednej strane musím povedať že ako otec je dobrý, stará sa. Bude mi ľúto toho, že deti nebudú vyrastať v kompletnej rodine. Na strane druhej som z neho vystresovaná. Teraz žijeme spolu v malom byte, ja sa môžem vrátiť ku máme aj s deťmi.