Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

idem uz v utorok do nemocky,tak vas tu budem asi bombardovat emociami :DDD a ak to zvladnem,tak aj pocitmi a info po op.

ihla veru nemala by si pozerat take stranky. nech si nieco neprivolas..

Mery pobehaj si viacerych doktorov,je to lepsie. a kludne zacni aj teraz, nemusis hned za tyzden obehat vsetkych. drzim palce,nech najdes dobreho :)

wendy1

baby poradte mi este v com mam ist domov z nemocky?? do coho sa dokazem obliect?? ja ziadne kosele nemam a tricko asi neobleciem... v com ste sli vy domov????

wendy1

caute babule :) joj ako sa mi to blizi :)))

petula,moj syn si to isto vsimne,lebo on je taky maly uchylacik :D fakt! stale by ma chytal a kusal za ritku a vyzliect sa ani nemozem pred nim,lebo ked zbada moje prsia /on teda neriesi velkost/ tak je uplne mimo. az rozmyslam ci ist k psychologovi s nim. na dovolenke pokusal aj jednu pani na obede do zadku.. vraj ju mala peknu :/ a v skolke chytal ucitelku za prsia,lebo mala 4ky :P takze preto sa desim toho,co mu poviem. on si to isto hned vsimne,ze ich mam podstatne väcsie.. Ma 4 roky.

Kiarusenka. ja idem buducu stredu t.j. 18.11. bude ma operovat pan primar Minarovjech. a dam si 350ml anatomy. dnes ma pochytili silne pochybnosti,ze ci to nieje moc :P uz mi z toho sibe,ale implose su objednane a zaplatene,takze uz to nemozem zmenit. snad to fakt nebude velke. lebo mam pod prsiami 73cm a cez 79cm. vyska nejakych 163-4cm a vaha 53kg.

kiarusenka

wendy to zvladnes ..jasne ... ja som taka ze ked nieco chcem tak bezhlavo a toto bol ten pripad :D kedy mas ist na opku ? a komu a kolko ml ? niak mi to uslo asi ...cerven ? 350 ? :D

kiarusenka

Mery - no kamoska bola v leviciach u ocenasa a je spokojna ..

a k tomu ze nemas podporu ... u nas ju najdes ... preco ty by si sa mala trapit na ukor toho ze niekto to nechape ... prosííím ta , ja mam 19 uz rok chodim s prsiami a kaslala som na vsetko co som pocut nechcela ... ty ksli na to tiez ... ty mas pravo tiez byt sexi a s peknymi didinami ... my ta tu podprorime ok ?

Mery NR

a najviac ma hnevá to, že nemám nijakú oporu..:-( moja rodina pochybuje o tom či som normálna, keď na silikóny už len myslím a ani manžel, ktorému roky vyplakávam aké depky mám kvôli prsiam nestojí pri mne.. vždy som mala len nulky a po dieťati už no comment..:-(( nechápem prečo každý silikóny odsudzuje..

Mery NR

a viete mi dať prosím rady ku komu by som mala ísť určite na konzultáciu a koho radšej vynechať? keďže som z NR rozmýšľala som nad Mládekom, ale o ňom som zatiaľ počula len negatívne veci.. s Trenčínom, Piešťanmi a Levicami máte aké skúsenosti? a ešte som sa chcela spýtať či na fotkách v galérii čo tu spomínate uvádzate aj doktorov??