Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

jaaaj baby musim sa vam postazovat, dnes sa mi skoncil den s tlakom asi 300...oznamila som dnes svokre ze idem na silikony a ona je uplny odporca aj so svgrinou a obidve mi strasne zacali nadavat a ci som normalna a naco to chcem a tak , no to je na dlhsie a nakoniec to svagrina zabila tym ze povedala ze vsetky ktore si chcu dat silikony su psychicky chore a odmietla sa so mnou dalej bavit a odisla z miestnosti , a to som sa uz zasmiala, nemala som na to nervy!!!
Moj otec je v tomto uzasny bude mi robit baby sitting aj s priatelkou svojou si zobral dovolenku a mi povedal ze ked uz idem nech mi to dobre dopadne a ze ci mu ich potom aspon ukazem tie moje nove prsicka , tak staci vam ??
Tie rozdielne reakcie , ale ja by som sa nedala odhovorit aj keby neviem co sa dialo!!!Inak som znamenie baran HA HA

atram

wendy - na odchod z nemocky su celkom osvedcene aj panske kosele, lebo nie len ze neni cez hlavu ale je az siroka, co je pri obliekani pohodlne

wendy1

kiarusenka,pytala si sa na Minarovjecha. no ku mne je velmi mily,priatelsky,srandujeme, nemam z neho pocit,ze on je velky pan primar a ja nikto. fakt zatial bol ku mne skvely! co som strasne rada :) takze super.

wendy1

mne povedal doktor,ze si mam vziat pyzamo,hygienicke potreby,papuce a aj pyzamo svoje. ze svoje je svoje. ale ja som sa vas chcela spytat,co si mam vziat na oblecenie,ked pojdem domov.. fakt nic nemam na zapinanie. mam len tricka. a potom az trigovice na zips. co si mam dat rovno na tu speci podprdu trigovicu? a sak asi aj ano,ved len naskocim do auta.

kiarusenka,no pravdu ti poviem,ze vlastne ja ani neviem,co ma to bude stat :D :P doktor nechcel moc hovorit zatial o peniazoch. vyriesime to az ked mi asi bude brat stichy. ale ano ratam nieco cez 3000eur. viem,ze je najdrahsi. len ja uz roky som tak nejak nadstavena,ze proste pojdem k nemu.

84nika mne doktor povedal,ze sa uz zmenit velkost nebude dat. a myslis ze s mojimi mierami som si objednala vela? som strasne zvedava,ako to vsetko dopadne :)

bellinka

Dione:
ja mam vdakabohu uzasneho muza ktory mi to zaplati,..ale jasne ze nejdem na operaciu len tak , odkojila som nasho synceka najdlhsie ako sa mi dalo , vdakacomu malicky neni vobec chory a je to vidiet na tych prskach preto som si priala ist na operaciu a tesiiim sa

84nika

wendy1

ja som bola tiez v ruzinovskej, ale kosielku mi nedali, brala som vsetko so sebou /pyzamko na zapínanie, zubnú kefku, ponozky, kozmetiku a notebook/ zober si kazdopádne oblecko na zips al. zapínanie, ale sestricky ti urcite pomozu. ...no a o zaplatení a objednaní implantátu len tolko, ze aj ja som uz mala ca. 1-2 tyz. dopredu zaplatené, a lekár mi den pred operáciou povedal, ze pre istotu objednal 3 velkosti.. hehe, ale nakoniec aj tak dal tie povodné, kt. objednal ako prvé.. bola som ale u kostála. :-)

kiarusenka

wendy,fu tak tvoj syncek je v hlavicke trosku vyspelejsi :O ked sa ta bude pytat len mu jednoducho povedz ze zenam rastu prsia ked su starsie ..haha a ja ked bude starsi tak mu povies ... tohto by som sa niak nebala .. eoe takze ides 18teho ... super, inak ako sa k tebe choval minarovjech ? myslim ze u neho stoja 3600eur ci ? inak ak by si sa rozhodla vacsie ci mensie a uz mas implose zaplatene tak sa to da ..ja som to tiez menila po zaplateni ..ale nechaj to takto ... do nemocky si nemusim nabalovat veci lebo pyzamko ti daju taku koselu co sa zapina v predu akurat len papucky si zober a ponozky keby ti bola zima, gumicku do vlasov :D a nemaluj si mihalnice pred opkou pri narkoze by tak stipali ze amen ...