Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

martinka,
no ja neviem, podla mna sa zas neriad, ja som sa velmi setrila aj som opatrna, tak
citim sa omnho lepsie, ale normalne som sa
este nevyspala a vlastne ruky mozem nad hlavu az od zajtra, tak este nerobim vsetko, ale vacsinu bab to znasa lepsie, ja som bola vonku po desiatich dnoch prvy krat, takze je to individualne .

martinka54

zana
ty si uz tolko po opke a este nie si fit? to dokedy mam cakat? ja som myslela, ze po troch tyzdnoch uz budem na tom podstatne lepsie

zana7

leila, este nie som uplne fit, a este sa mi ani v noci neda poriadne spat, tak to este tak nevnimam a mam este tu pooperacnu podprsenku, tak som taka opatrna aj ked sa sprchujem, tak sa aj ja este len tesim, ked ma uz nic nebude boliet a a budem fungovat uplne normalne, tak ale zatial som spokojna, este cakam na ten konecny tvar :-)))

laila laila

ahoj zana :))
a ako inak...nemyslim ani tak tie bolesti..ale ako si spokojna z jeho pracou...ako ja som pocula do teraz na neho len samu chvalu...chcela som si tiez priniest nejaky obrazok ale nakoniec osm si to rozmyslela...a ani uz ziadne aspon do operacie vidiet nechcem...lebo sa bojim ze si nejake "vysnivan" a ze potom budem sklamana... ://
tak ak budes taka ochotna tak mi napis prosim aky mas pocit zo svojich prs..???
ale pocitam ze tym ze on je vraj na to fakt macher...a ze vacsina z nas mala vychodiskovy stav "nulovy" asi spokojna si :))
drzim ti palecky...nech sa ti to co najskor odpuchne a mas uz a mozes si svoje kuasne nove kozicky poriadne uzit !!!
ja sa tesim asi najviac na to...ze sikonecne prvy krat v zivote kupim krasne nadherne saty korzetove abo vzadu na xrbte odhalene...a nebudem potrebivat ziadnu posratu "vycpavkovu" podprdu... :D

zana7

ahoj laila,
ja som bola u cervena, ale v bb, mam tri tyzdne od operacie, prsia mam este napuchnute, jedno viac, tak si este na ten
konecny vysledok pockam. ale ked si povedala dr. svoju predstavu ake chces, urcite ti povedal aspon priblizne, co mozes ocakavat.
ja som sa tiez bala aj tesila, su to take "normalne" pocity pred operaciou.

laila laila

ahoj carol :)
ty si bol atiez na prsiach..?? :)
a u koho si bola..??
a ake si mala svoje pred a ake ti davala a ake mas teraz..???boze...bz si neverila ako som z toho cela hotova...neuveritelne sa tesim...ale aj sa bojim...a prave vobec nie bolesti...lebo viem ze vela zvladnem...hlavne ak mam nejaky ciel...a to mam v tomto pripade paradny :))
ja sa skor bojim ako to nakoniec bude vyzerat...ci sa mi to bude pacit...cito nebude prilis umele alebo este dost male...krivo, alebo jedno mensie...skratka skor sa bojim ako mi to dopadne :/
diky moc ze si odpovedala inak :)))
laila

Vanilla

Kolko stoja ti eimplantaty prosim vas?a pocula som ,ze su okruhle,alebo hruskovy tvar,ze tie si prirodzenejsie?..a ako sa citite HNED po zobudeni?

laila laila

AHOJ BABENKY :)
JE TU VOBEC NIEKTO ONLINE..??
NO JA MAM VZDY POCIT ZE SOM TU SAMA...SKORO NIKTO NEODPOVEDA...A JA MAM PRAVE PRED OPKOU A SOM Z TOHO CELA HOTOVA... :/
MAM MILION OTAZOK...A VEEELMI RADA BY SOM S NIEKTOROU Z VAS POKECALA... :))
DIKY LAILA