Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

bratislava

neboj opuch ti zmyzne.. ja som hned po op mala prsia hadam rovno pod bradou a odpuchalo to postupne, no dost pomaly.. v stredu bude akurat 6 tyzdnov co som po, nejak az po 2 tyzd. som zacala registrovat, ze to viditelnejsie odpuchlo a lava strana mi odpuchala pomalsie..

martinka54

zana
ja citim, ze mi uz teraz zmakli, ale ja mam dost svojho tkaniva a este aj pod svalom. ja by som bola rada, keby to tak ostalo, nechcem uz makksie

zana7

martinka, ja som asi specialny spomaleny pripad, mne to vsetko tak pomaly ide, aj ma to pobolieva a tak akoby tlaci aj v noci dost, a mam pocit, ze mi este vyrazne nemaknu ale zlepsuje sa to, ale fakt malicko.

martinka54

zana
a ty uz si kolko po opke? dokedy budu odpuchat tie prska?lebo mne doktor hovoril, ze ich mam len mierne opuchnute a celkom sa mi tato velkost pozdava, nemuseli by odpuchat

zana7

ahojte,
mihalicka gratulujem, super si to zvladla, fakt, ale ty si bola vzdy tak dobre naladena a velmi si sa tesila, tak asi aj preto :-))
bratislava ja mam jedno viac opuchnute aj ho mam tochu vyssie, tak dufam, ze sa to spravi.

carol

bratislava,

fixacny pas. to ale nedavaju kazdemu a vsade. ja som napr nemala podprdu vobec. moje prsia mali tendenciu vyskakovat hore. tak mi bolo vysvetlene... no jo som uz ok ;). ubehnu aj tebe prve dni ako voda a bude fajn. ale asi sa ti zda kazda hodina ako vecnost, ze?