Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

hm, jej sa vytvorila kapsula, aspon to tak vyzerá.. a to potom nie je chyba lekára, aj keby to pán boh spravil, aj vtedy sa jej moze vytvorit :)) a ktovie inac ktory jej to mohol robit v BB...

zana7

ano laila, ja mam z podpazusia rez, neviem ako to je s opalovanim, na to som sa nepytala. podprsenka a pas sa nosia 3 tyzdne vkuse a dalsie 3 tyzdne na noc,teda kazdy doktor ma ine pooperacne pokyny, ale u dr. cervena je to takto.
a mas dobry pristup k operacii, treba to brat optimisticky a tesit sa :-))

laila laila

zani a pocuj..a ty mas z podpazsia..???
a to ma velmi zaujima ci tam je ta doba kedy s anesmies opalovat kratsia..???lebo je mi jasne ze ked mas jazvicky na prsiach tak nieje dobry napad si to opalovat...ale zase ked ich mam v podpazsi tak prsiam by predsa vobec nemalo to opekanie vadit nie..??
a este som sa chcela opytat ze ako sa dostanem na tu galeriu tuna...a ako sa tam pridavaju prispevky
diky moc laila :))

laila laila

carol,

diky moc..ved ja viem :) len to ma prejde az budem mat po aj ja :D ako maturita :D
len najhorsie sa caka ked uz mas termin tusim konecne :D to uz pocitam (aj podvedome) kazdy den...a strane intenzivne na to myslim...idem si tak po ulici a pocivam hudbu a hned som niekde na plazi v krasnych plavkach...a uz nikdy viac skovavanie sa... :)) a tiez sa strasne tesim ako si kupim nejake krasne saty na chrbte hole a tak... :)
boze nech z to mam a nech uz je leto :))

zana7

martinka,
ja mam citlivost v pohode, len ja mam zas pocit, ze ma tie implose tak "tlacia" akokeby, ale je to podstatne lepsie ako minuly tyzden, tak uz len trpezlivost.

martinka54

zana
len mam blbe pocity, samostatna som, ale spodok prsnikov si necitim, vrch az moc, v pravej bradavke ma reze, lava celkom v pohode

zana7

martinka, no vidis, tak ty si uz poriadne rozhybana, tak to urcite pojde rychlejsie.
ja sa teraz fakt citim dobre, len to este stale tie prsia tak intenzivne citim, lebo som si zvykla na obmedzene pohyby :-)