Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mihalicka
ja stale byvam do 11-12 hore a potom vstavam neskoro, tiez sa musim pretocit, lebo ked sa mi vrati mala, tak neviem ako budem vstavat, ked ona je hore uz o 6. ja som prve tri dni si davala tablety na spanie

martinka54

carol
to ja by som bola nejake 4 mesiace po opke. musim sa asi opytat doktora. ja s jazvami nemam problem, ked ich mam okolo dvorca, ale vydrzim toto leto

mihalicka

Ahojte.

Tak táto noc ešte nič moc, zasa som kukučkovala dlho do noci. Ale veď ešte sú to iba 3 dni.

Laila,

ja som bola teraz v sobotu u dr. Červeňa v Pezinku. V nedeľu som šla domov. ;-)
Utečie ti to strašne rýchlo, aj ja som odratúvala dni.

carol

martinka,

tobogany? :D myslim, ze budes moct. podla toho kedy, ak opatrne. ale opatrne na tobogane, xi neviem...
niekto sa tu pytal na opalovanie, ja idem na dovcu 2 mesiace po OP jazvy v podpazusi si mam prelepovat este nejakym hnedym leukoplastom.

martinka54

baby neviete ci cez leto budem moct chodit na tobogany? lebo ja vzdy vyberam dovolenku taku kde je moc smyklaviek a nikde som nenasla ci sa mozem smykat

martinka54

podla ma to je tiez kapsula, ked ho ma aj tvrde

ihla
ja viem, ze je to neprijemne, ale kazda musime ratat s takou moznostou aj ked si ju nechceme pripustit. mne tiez ked mamina zacala o takychto veciach hovorit, poslala som ju kade lahsie, lebo mi volaco privola

ihla

podla mna tiez kapsula. Operoval ju Cerven. Ked este pisu, ze ju to trha a boli... jednoznacne kapsula podla mna. Kapsula moze nastat kedykolvek, aj par mesiacov po opke,aj o 5 rokov z nenazdajky... Teraz neviem narychlo, ktora ste tam ten link dala, ale ziadam ta, aby si uz take linky nedavala ;-) aspon nie, kym ma pred operaciou :)

84nika

no neviem aspon tie fotky co majú baby na omlazeni.cz, tak tam takto vyzerajú kapsule. Ale potom co iné by mohlo byt, ved ked predtým nemala asymetriu a dali jej rovnaké, tak jediné to ma napadne.. Vsak to by sa nepodarilo ani nejakému ucnovi takto pokaslat.

84nika

no neviem aspon tie fotky co majú baby na omlazeni.cz, tak tam takto vyzerajú kapsule. Ale potom co iné by mohlo byt, ved ked predtým nemala asymetriu a dali jej rovnaké, tak jediné to ma napadne.. Vsak to by sa nepodarilo ani nejakému ucnovi takto pokaslat.

carol

nika,

myslis ze kapsula??? nejako toto nastudovane nemam, ale ona spomina aj reopky a furt to nema tak ako by mala. a ma to uplne od sameho zaciatku, kapsula sa neutvori bezprostredne po, ci? cele to je divne... pisu ze v novamede. neviem kto tam este operuje.