Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
neviem, ale ja si ju davam rozopinat na chvilu, ked lezim. to by sa podla mna nemalo nic stat.vtedy sa ani nechybem, len si uzivam dychanie :-)

bratislava

martinka ano, hrozna je, ale mozeme ju rozopinat? lebo to som sa zabudla dr.opytat:(
carol aky pas? ja nemam pas...a ty si uz uplne fit ze? super.

martinka54

bratislava
rana uz mam lepsie a co sa tyka tych tlakov. mna skor cez den lave prsko pobolieva a v pravej bradavke ma akoby rezavalo, spodok prs si necitim ako keby neboli moje a vrch mam zasa az moc precitliveny, ale asi to patri k tomu.podprsenku mi vzdy niekto rozopina a zapina, mna tiez strasne tlaci a po bokoch podprsenky otrasne ako sa tam svy spajaju, v tych miestach je to otras. ja sa tesim, ked ju dam dole. neznasam ju

bratislava

barbie mala si aj ty ten opuch v prve dni hore? teda ako to mam povedat, ja som mala tvoje foto so sebou(prepac),lebo som im ukazala,ze take chcem, no ale sa mi zda, ze mam hore moc vysoko ten obluk, teraz neviem, ci to je len opuchom, alebo to tam ostane, lebo som im jasne hovorila, ze to nechcem az pod krkom, radsej nizsie, proste tak ako ty mas. tak snad sa to este posunie smerom dole? lebo na tvojich foto to nevidno...:-(

bratislava

barbie dakujem ti! a kedy si zacala normalne fungovat,ze uplne normalne hybat rukami a tak vsetko bez rozmyslania? co sa tych obvazov tyka, tie som nejako ani poriadne nevnimala, ani tie dreny, lebo ja som este asi nebola poriadne prebrata, neviem, ale narkozu mi davali az o druhej poobede a rano o pol osmej uz odvazovali a vytahovali...a o osmej uz sme mali ist po svojich prec...no hovorim,asi som hysterka,ale ta baba co tam bola so mnou sa rano o osmej fakt postavila a odpochodovala akoby nic,tak som aj ja chcela,no ale som im dvakrat odpadla,ako som uz pisala.proste to bolo podla mna moc skoro...:-(

mihalicka

Ahojte,

Lolo,
skús mu napísať mail alebo zavolať, určite sa nejako dohodnete.

Bratislava,
cez deň v pohode fungujem, len noc bola zasa ,,úžasná". Aj zuby si umyjem, aj sa učešem, aj kávu zvládam. Ozaj iba to dvíhanie z ľahu do sedu mi robí problémy, ale zvládam aj to. Síce so zaťatými zubami ale ide to. Len som teda moc nenaspala. Ešte o druhej som bola hore a o piatej už zasa. Ale veď aj to prejde. ;-)

mihalicka

Ahojte,

Lolo,
skús mu napísať mail alebo zavolať, určite sa nejako dohodnete.

Bratislava,
cez deň v pohode fungujem, len noc bola zasa ,,úžasná". Aj zuby si umyjem, aj sa učešem, aj kávu zvládam. Ozaj iba to dvíhanie z ľahu do sedu mi robí problémy, ale zvládam aj to. Síce so zaťatými zubami ale ide to. Len som teda moc nenaspala. Ešte o druhej som bola hore a o piatej už zasa. Ale veď aj to prejde. ;-)

BarbieOne1

Baby je mozne, ze sa prsia casom zvacsia???

Mne sa zda, ze ich mam vacsie:), aj podprsenky B u mi male.. V piatok som si bola nejake kupit a sedeli mi iba 80C:)).. Nejako sa mi nechce verit, ze by som mala z 280ml C???

BarbieOne1

Bratislava

neboj vsetko prejde velmi rychlo... Aj ja som mala po op. brutal bolesti. (ked mi davali na druhy den dole obvazy, tak som sa tam normalne rozplakala:))) a tie prve dni po op., som taaak strasne nadavala, ze co som to spravila, ze az:))
Ale asi po cca tyzdni tie najhorsie bolsti rychlo ustupovali..
Robilo mi velmi dobre, ked som sa hybala..
Tak sa neboj aj ty a pokusaj sa pomalicky sama viac a viac hybat..
Na vstavanie z postele som mala jednu fintu:) chytila som sa rukami pod koleno, druhou nohou som sa rozhupala a vytiahlo ma to hore.. Tak to tak skus..