Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
ja sa od zaciatku dviham sama, jedine uplne z lahu som mala trosku problem, ale inak ked som na vyvysenom mi to nevadi. ja aj ked mam pneumatiku okolo brucha, ale pod nou mam vypracovane svaly, lebo som pol roka na tom makala pred operaciou a este ma kopec roboty caka.
mihalicka ja som mala od bolesti flector a ten mi velmi pomahal

carol

bratislava,

myslim ze takymi cinnostami ako popisujes, si urcite neuskodis. ta deka a s tou knihou napr.

kazdy dr inak povie, do sauny mne bolo povedane ze pol roka nie.

no ja som bola tak rada, ked som uz mohla co to sama spravit, lebo vsak som kazdeho len buzerovala. hlavne za poriadok ;). hold, ked je zena vyradena z prevadzky, potom to ide domacnost dole vodou.

mihalicka

Bratislava,
skoro ráno je doma aj švagriná ešte - okrem svokrovcov - tak ona mi to prvé ranné dvíhanie vykonáva. Inak nechcem byť otravná tak sa dvíham sama - síce nadľudský výkon, ale zvládam. A od bolesti tu majú iba ibalginy, dávam si iba na noc, ale nepomáhajú aj tak. Muž mi niečo poobede možno niečo donesie iné.

bratislava

ihla tebe sa to uz krati... tesis sa? este to krasne stihas, aby si bola do leta fit.
ja sa uz tak tesim, ked si pojdem kupovat plavky;)
baby boli to vytahovanie stehov???

jezis kde ste vsetky??????????????

bratislava

mne vlastne nikto nepovedal, co smiem v prve dni robit. viem len ze sa mam setrit, ale do akej miery? ja si totiz vzdy myslim, napriklad ked si potiahnem deku a zacitim pri tom prsny sval, alebo sa naciahnem po knihu a pri tom ruku vykrutim dozadu, ze jezisi to by som asi tiez nemala, no ale ved nemozem cele dni len lezat bez pohnutia ci??? mozete mi prosim niekto napisat...? dik

bratislava

vcera uz bolo na mojom manzelovi badat trochu stresove symptomy;-) co si on ale samozrejme nepripustil,povedal ze to zvlada lavou zadnou,mna,deti,psa aj zajaca,dnes mame na programe poliat kvety a zapnut pracku,no ale samozrejme ze som mu nepovedala,ze by sa zislo konecne povysavat,umyt zem alebo umyvadlo:( nech je na seba hrdy, aky je schopny:D

bratislava

mihalicka ako rano vstavas? ja musim vzdy pockat na manzela, kym ma dvihne, tie rana su fakt krute...zato cez den som fit,tri ibalginy denne to spravia,ze fungujem,len potom mam vycitky,ci som neprehnala,lebo stale nieco nosim,tlacim,dviham,tocim,lebo ked neboli,tak nerozmyslam:(
martinka ty uz vstavas sama? neboli?
viete niekto,kedy smieme ist do sauny?

mihalicka

Martinka54,
ja zaspavam okolo pol druhej rano a hore som o siestej aj to s prestavkami. Na spánok nemám nič. Tak už len vydržať.