Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

AHOJ HOLKY,
CHCEL ASOM SA OPYTAT...KTORA Z VAS BOLA V NEDELU RANO NA KONZULTACIACH V PEZINKU U DR.CERVENA..??
ROZPRAVALI SME SA NA CHODBE A SOM ZVEDAVA AKO STE DOPADLI :))
JA SOM TA KUCERAVA :)))
INAK SKVELA SPRAVA: MAM UZ TERMIN...10.4. IDEM DO PEZINKA...A IDE MI DAVAT POD SVAL Z PODPAZUSIA 325 VYSOKY :))

carol

kappa, tak najpodstatnejsie je, ze si spokojna a vsetko dopadlo podla tvojich predstav.si tesne po OP, ako si zvladala prve dni? a kde ta operoval v nemocnici alebo na jednodnovej? ak mozes, kolko si u neho platila? potom pridaj foto.

laila laila

ahoj holky :))
tak idem aj ja konecne a definitiwne... :))
10:4: mam termin u dr.cervena :))
s podpayusia...a ide mi davat 325 vysoky...tesim sa jak decko...tak dufam ye to bude ok..!!!
tak ak mate pre mna nejake radz kockz tak please sem sa s nimi..!!! :D
dam vam sem potom fotecky...
prosim ukludnite ma niekto este...napiste este aky je cerven skvely nech si mozem byt ista a spokojna..!!! :D
laila :)

barbora10

capa

ked chces poslat foto do galerky tak na mail e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle aj link na galeriu aj s menom a heslom.

kappa

carol ahoj carol no dostala som sa na odporucanie od mojho znameho je to jeho kamarat,tak som zavolala a dohodli sme si stretko..bol zlaty hned mi padol do oka.no co viem od mojich znamych je naj v nitre a teraz viem ked ma operoval 15.3 ze je to tak..nedam na neho dopustit je to spica doktor...a vies co ja som onkologicka pacientka a ubezpecil ma ze vsetko je ok mozme zakrok urobit,,jasne vela vysetreni konzultaci a vyslo mi to snivala som a splnila sen..uz sa citim velmi dobre nemam ziadne modriny no a rada by som dala fotky ale neviem ako a kam porad mi....a kde si mam pozriet neaku galerku???

kappa

cavte baby uz som tyzden po operaci a celkom sa fajn uz citim a chcem sa spytat kde si mozem a ako pozriet fotky a rada by som pridala tie svoje kto mi poradi

zana7

bratislava, no tak, ja tiez dufam, ze to tak neostane, ono to zvykne dlhsie odpuchat a je to individualne :-)
neviem, co s tym kaslom, mna bolelo po opke hrdlo asi 5 dni, tak som si davala
cmulacie tabletky na hradlo, potom to preslo, mna tiez sem tam nutilo na kasel, ale som sa rychlo napila, lebo som sa neodvazila zakaslat.

bratislava

tanda dakujem, takze mam nadej, ze sa to este posunie smerom dolu... super.
lolo, ked chces prirodzene, pozri si foto barbie, podla mna sa ti to bude pacit
zana ano, aj ja mam jedno viac opuchnute,viac vyssie a viac bolestive. tak dobre, ze si napisala,lebo uz som myslela,ze to tak ostane...
baby ja musim stale kaslat,nemozem to nejako pokazit,ked kaslem,ono sa to potom asi hybe...?

bratislava

ihla chudiatko nase, ani nevies, ako ta teraz chapem, ked to tu vsetko citas a mas to vsetko pred sebou... precitaj si este raz mihalicku alebo tandu, ako to oni super zvladli, a povedz si, ze pre teba to bude tiez gombicka. moje prispevky radsej necitaj! :DD
budem ti veeeelmi drzat palce, no a ver, ze ked som to ja zvladla, ty to zvladnes urcite. lebo ja som na bolest skutocne velmi citliva:(((

ihla

ja som teraz dostala obrovskyyyyy strach z operacie. Ako som uz viacerym z vas pisala - bojim sa tej bolesti :(
Uz aby som si aj ja mohla napisat ako tanda, ze uz som 6.tyzdnov po. Inak sila, ako to leti...