Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

mihalicka ahoj :))
chcela som sa ta opytat.ty si bola u dr.cervena moja..?? :)
ja ku nemu idem a chcela som sa "porozpravat" s niekym kto u neho uz bol...nic konkretne...len tak... :))
diky moc...laila :)

lolo77

kedy sa da ist najskor po operacii na dovolenku? ja mam 1.maj.. myslite ze posledny junovy by som to zvladla? ci to este nehrozi vobec? slnko a tak..

mihalicka

Ahojte, tak ja som to nevydržala a už som doma. :D Veď je jedno kde nič nerobím....a na malého si dám pozor aby nelozil po mne a aj tak bude stále s ním muž aj ďalej. ;-)

Ihla,
tie fotky sú dosť des, ale ono každá mala dosť extrém už aj pred operáciou... Bleee. A dr. Červeň ti urobí krásne určite, neboj.

Ja som mala menzes našťastie celkom fajn, že mi skončil 10 dní pred op. Tiež po vysádzaní antiky. Teraz s ďaľším cyklom už začnem brať. A tiež som sa na to pre istotu dopredu pýtala a bolo mi povedané tak isto, že ide o citlivosť a reagovanie prsníkov na priebeh alebo prítomnosť menzesu. Ak to s prsiami nič nerobí. nevadí. Tiež som mala na stole aj nohavičky aj ponožky. ;-)

Inak ja som v nedeľu večer / druhý deň po operácii / pozerala v TV Partičku a som sa tak strašne smiala až som sa preklínala, ale pozrela som to celé, strašná sranda. :D

ihla

:) tak toto ti neviem povedat. Pravdou ale je, ze ja som bola na vyvolavacke pred 8. dnami a 8.4. idem na opku :D Ked som pisala doktorovi mail, tak som spomenula, ze som bola na vyvolavacke a nereagoval na to nijak. Myslim, ze keby to bol daky problem, tak by hned na to upozornil :)

lolo77

ihla, operatovat ta mozu, jedna znama bola pred par tyzdnami, a mala menstruaciu aj pocas operacie.
mna by skor zaujimalo ci si mozem dat vyvolavacku pred operaciou? lebo jedny hovoria ano druhy nie.. tak neviem

ihla

:D ja sa akurat rehocem na tvojom prispevku :D:D Tiez mi jej bolo luto, ale napadlo ma, ze keby ich mala take fajne citlive... a priatel by jej tie bradavky cucal...to by bola ina rozkos :D

bratislava

ihla toto si nemala robit! ja som si pozrela ten link s odporom, az kym som neprisla po fotku 12, teda ta zena je fakt chudera, ako sa s nou priroda zahrala,ale ja som sa musela tak smiat,ze ma teraz strasne prsia bolia, musim si ist dat ibalgin, este som to aj muzovi ukazala a on ze chudera, to take rakety mala? prosim ta toto nerob, ber ohlad na nas,co sa nemozeme smiat...mne je tej zeny strasne luto,nech mi je odpustene,ze mi to bolo smiesne

ihla

Ale vazne. Toto uz nie je sranda. To nema ani trochu estetickeho citenia pre boha?
Ale dost uz o nej, ja idem k dr. cervenovi a som si ista, ze vysledok bude super :) (dufam hh)

Barborka, ty uz nemas po zobudeni sa tlaky?