Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ihla,
neboj, zvládneš to. Neviem, podľa čoho zistíš, to tak všeobecne asi, aký máš zo seba pocit...pri injekciách, zubároch....atď.. ;-) A čisto teoretikuš...ešte aj znamenie mám ,,silné" - škorpik. :D

mihalicka

Martinka 54,
hej, že väčšie. A toto ti povie na 3. deň PO. Veď nič nevidno ešte. Hahaha. Aj ma odfotil ale na fotke vyzerajú malé, sranda. Pošlem ich Livke. ;-) Mne už je od včera úplne fajn. Teda trochu ťahajú jazvy, ale inak už fakt dobre.

martinka54

ihla
teba nos tusim nebolel a bratislavu zase velmi.pre bratislavu boli aj prska horor, ked odpadla. tak si to skus volako pospajat

ihla

Baby, ja vam tak zavidim, ze uz mate po :( Uz chcem byt aj ja medzi vami a aspon tyzden po operacii, nech mi je uz kusok lepsie :(

Mihalicka, ty to zvladas perfektne. Ak to takto zvladnem aj ja, tak sa nemam coho bat. Len ked ja neviem povedat, ci mam vysoky alebo nizky prach bolesti. Podla coho to mam posudit? :(

martinka54

mihalicka
tak manzel by prijal vacsie no zlaty, my sa bojime, aby sme to neprehnali a oni by chceli vacsie :-)
uz si sa lepsie vyspinkala? mne to pripada, ze po takom 4-5 dni sa mi polepsilo a od vtedy ako keby som bola na tom rovnako

mihalicka

Ahojte. :D

Ihla, ďakujem, už celkom fajn. Aj som sa už vyspala konečne. Síce nepohodlne, lebo na chrbte nespávam obvykle, ale už nebolestivo. ;-) A bez tabletky. Na chvílinku som sa včera reozopla, nech muž kukne , tak vcelku spokojný. Len povedal, že si myslel že budú väčšie...no nezabite ho. :D

Laila,
áno u dr. Červeňa som bola. ;-)

bratislava

musis poslat tvoje foto na: e.uhrinova@gmail.com
a livka ti posle heslo do galerky, kde si nas mozes vsetky popozerat;-))

laila laila

BABY PROSIM VAS POVEDZTE MI NIEKTO AKO SA DOSTANEM NA TU GALERIU...BO SOM STRASNE ZVEDAVA...10.4. UZ MAM TERMIN A CHCELA BY SOM VIDIET NEJAKE FOTECKY :))
A TIEZ AKO ICH TAM POTOM DAM JA..?????
DIKY MOC LAILA :))

bratislava

lola ja tam uz mam fotky,ale to su len take dve uplne cerstve,hned po op,takze tam moc nevidno, v piatok idem na stehy, tak cez vikend nahodim lepsie...