Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

výhoda je že doktor v prahe má sklad implantátov vo všetkých velkostiach a typov... bude to pre mna lepšie,aspon si to už nerozmyslim ako minule :(( baby ja som o tom nikomu nepovedala,vie to iba moj priatel,ktorý tam pojde somnou a odtial pojdeme na prázdniny k priatelovmu dedkovi ktorý býva nedaleko prahy,tam sa budem regenerovať a potom dufam že už fit prídem domov,a ak si to naš všimnu tak až vtedy im to poviem,ja totižo robím v zahraničí a prídem koncom apríla,bude operácia a potom tak po mesiaci sa vraciam znovu sem do zahraničia,takže ma naši moc neuvidia,nemám v nikom podporu a to je velmi pre mna zle,ked som mala prvý termin u červena tak ma NAJ.kamoška odhovarala aj moje sestry a vtedy to vedela aj moja mama no moc sa jej to nepačilo a tým ma všetci odhovorili,preto to radšej nikomu nepoviem,možno až ked ich budem mať,vtedy mi už povedať nič nemožu :D ale diky baby že držite palce :)

mihalicka

Bratislava,
pravdu povediac, hned ako som prisla
k svokrovcom tak som ze kuk svagrina, ale asi na 5 sekund iba a rychlo sa zavrela, strach nepusti, ved tyzden vydrzia tu vsetci a aj ja. Ozaj som sa aj tak bala ze som ich zle ulozila alebo co.

inanitka

martinka54
idem do prahy k mudr.Hirňákovi, ja som už minulý rok mala ísť na operáciu k červenovi ale som ju zo strachu odvolala,čo som doteraz olutovala a teraz idem nakoniec už na 100% do tej prahy,je to velmi dobrý doktor,má zlate ruky, ja budem mať unho všetko v jeden den,vyšetrenie,konzultaciu a poobede operaciu...som s nim už teraz v kontakte cez e-mail,navrhol mi 300 ml,to iste som mala mať aj u červena,tak som ostala aj teraz.mam to 30.4.,

bratislava

mihalicka ty si si to este vobec neotvorila? vobec kuk dnu?
boze ja hned na druhy den par krat, teraz mam vycitky, ci som nieco nepos...

mihalicka

Lolo,
asi je to čerstvé ešte moc. Možno aj ja tak budem mať - uvidím o týždeň v utorok, nechcem sa rozbalovať teraz.

Bratislava,
muž má z teba show tuším. :D

Martinka54,
vidíš, mňa vlastne tiež tá uspávacia talbetka neuspala. Tuším tiež na dve hodinky iba zabrala.

lolo77

mihalicka diky :-) a je to normalne ze po operacii maju baby jeden prsnik vzdy trosku vyssie? lebo co pozeram fotky (a videla som ich uz fakt strasne vela) tak to mali dost casto..:-( ale tak snad im to sadne