Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Zase zimu? :(( To nemyslis vazne. Teraz si ma sklamala touto spravou. No dufam,ze neochorim - lebo priatel kasle, v robote su ludia chori, v robote mam zimu... Same negativa ma obklopuju :(
bratislava, ty este vobec nie si zaregistrovana na fb? Ak nie, musis ist na stranku www.facebook.com a zaregistrovat. Mne v praci fb nejde, tak sa mi neda ta dako konkretnejsie nasmerovat. V ramci registracie musis vyplnit svoje udaje a dalej uz budes vediet :-)

ihla

bratislava

Ja som pozrela tvoje foto. No takto to neviem posudit, mas ich este oblepene, oblecenu aj podprdu. Uvidim, ked posles dalsie foto :-))
ZATIAL NEPANIKAR!

bratislava

baby vy ste na facebooku? ako sa tam dostanem ku vam? uz to tu niekto pisal,prosim este raz;-)

ihla,chudiatko nase,ja ta tak chapem,to cakanie je fakt hrozne,ale do leta to este krasne stihas a teraz hlasia aj tak zase zimu od buduceho tyzdna...

bratislava

baby videli ste uz moje foto? ze to je hrozne male? to este aj odpuchne, moje nervy:((( mne sice manzel nepovedal nahlas,ale ten jeho pohlad hovoril za vsetko,ked kuk... asi ze to kvöli tomuto tolko halo? mali fakt dievcata pravdu, vsetky ktore tu pisali,ze radsej vacsie, este som im hovorila ze ja budem rada,ked tam len trosku nieco bude a nech su spokojne a nie nenasytne, no ale ja este nemam ani podprdu dole,a uz mam tie stavy...sa mi tak zda,ze ani nebudem musiet kupovat nove podprsenky a bikiny
:((((((

bratislava

mihalicka-to je bomba,ze ty uz ficis bez tabletky. pomohol ti vcera ten f...neviem ako sa vola??
martinka a ty si uz doma pri malej?

bratislava

dobre ranko dievcata, ako sa mame??
ihla - potesujuca sprava, dnes mi je lepsie, prvy krat som sama vstala z postele rano, dala som si sice hned tabletku, ale to preto, ze som hysterka:DD
tusim martinka spominala, ze 4-5 den je prelomovy. takze neboj,styri dni bolesti sa daju zvladnut;-))