Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ihla neviem, ci si pamatas, ako som ochorela presne v ten tyzden pred OP, skoro ma porazilo, robila som vsetko mozne,brala som antibiotika,homeopatika,robila som reiki,meditovala,dala som si poslat energiu,no bola som uplne zufala. v den op som rano kaslala a soplila,tak som povedala dr,nech mi pre istotu zoberie krv,lebo mam asi chripku. takze rano sme robili este vysetrenia,a bolo to vsetko v poriadku. napriek tomu,ze som mala vsetky chripkove symptomy.mne z toho vychadza,ze je to vsetko ozaj len v hlave,privolas si presne to,coho sa bojis.ja som nebola chora,len som si to proste namyslala a tie prejavy som ozaj dostala. neni to sila? je to ale fakt tazke nemysliet na nieco,z coho mas strach...

bratislava

kappa posli tvoje foto na: e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle heslo na galerku...

ty mas 250ml? je to dost? si fakt spokojna? to by som bola veelmi zvedava na tvoje foto;-) u koho si bola?

mihalicka

Ihla,
nie frajer nech sa odsťahuje na dva týždne alebo mu daj rúšku. Haha a v práci...uhm, nech zakuria a nos dlhý rukáv. :D

kappa

baby poradte mi kde mam poslat svoje nove prsia do tej vasej galerie??ja som totiz antitalent na pc a kde mate tu galeriu???radu prosim a aj postup:)))))

mihalicka

Jáj Bratislava si sa pýtala.... Hej bez tabletiek som. Včera som di dala jeden ten Flector a myslím, že jediný mi pomohol. Inak od kedy ma pustili v nedeľu, tak som za tie tri dni mala možno spolu 6 tabletiek - dve denne aj to pred spaním pre istotu. Dnes si dám zasa až na noc ak bude treba.

mihalicka

Bratislava,
neboj, podľa tej fotky sa ozaj nedá moc povedať. Pošli potom po vybratí stehov nejaké ,,lepšie". Inak mňa ako muž včera fotil, tiež som to kukla na foto a vyzerajú tam malé. Skreslené je to.

Ihla,
drž sa od chorých ďalej a neboj sa, hlavne si neprivolávaj tie choroby.