Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

dievcata a ako su vasi partneri spokojni??? ja som dnes kuk do podprdy, manzel ma pri tom nacapal a smial sa, ze ci sa uz s nimi rozpravam...hovorim ano,ja ich tak lubim, dufam ze aj ty budes. no samozrejme povedal len ze ved nic ine mu neostava,ale on bol spokojny aj predtym. no to urcite!

martinka54

mihalicka
asi si. mne zase nezaberali lieky na spanie.v den operacie mi dali dve, po prvej som spala hodinu a po druhej tri alebo styri hodiny, sestricky nechapali

mihalicka

Lolo,
pás som dostala automaticky k tej podprde, bol to set.

Bratislava,
možno má Livka veľa roboty, alebo je odcestovaná. ;-)

martinka54

bratislava
ja som vsetko robila s obomama rukami ako male decko. clovek by ani neveril pri kolkych pohyboch pouzivas prsne svaly. pre mna bola zo zaciatku aj kriza stlacit klucku na dveroch alebo otvorit si dvere do auta, ale uz som dost pokrocila :-)

lolo77

bratislava skore uzdravenie prajem :-)

baby co ste boli u cervena, ten pas po operacii co sa dava cez prsia ste dostali s tou podprsenkou ci ste si to museli specialne objednat?

bratislava

mne teda valetol ako jediny pomaha na hlavu. mna ked silno boli hlava,ako migrena,tak nic ine mi nepomoze. ale teraz som ho este neskusala,lebo beriem ten ibalgin400 tri krat denne a to mi staci. no teda nemozem povedat, ze som bez bolesti,ale je to znesitelne. na rozdiel od rana,kedy mi az slzy vyhrknu,kym sa nerozhybem.((