Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

tak tieto fotky ze vraj pani doktorky,ale asi bez diplomu a praxe,som uz bohuzial videla.strach a hroza!!!asi by mala strikovat,alebo hackovat,ale urcite nie operovat.

ihla

Pre boha. Pozrite si na tomto linku fotky uplne naspodku. Ako si take fotky moze niekto vycapit na stranku? To je skor na odstrasenie. A davaju na to 10 % zlavu :D
Kazda jedna fotka "po" je (podla mna) hroznaaaa. Otras! To akoby som ja tie zeny operovala. fuj
www.plasticka-chirurgie-sulcova.cz

barbora10

mihalicka

ty si prska mozes vklude na chvilku uvolnit z podprsenky.mne to velmi pomohlo,ked som si tu podprsenku na chvilku rozopla.

ihla

bratislava

ja som vysadzala antinu a mala som dostat 11.3. Doteraz nic :( Bola som pred 8. dnami na vyvolavacej injekcii na gynekologii a zatial stale nic. Gynekolog mi povedal, ze by som mala dostat do 4-7 dni, priadne aj 10-14, cize ak do 2 tyzdnov nedostanem, tak mam prist na druhu.

barbora10

ihla

myslim si,ze nebude az taky problem,ked budes mat menstruaciu.mali by ta zopervat.a vychadza ti to tak,ze bude sa ti koncit,alebo len zacinat?a ak nepocitujes to,ze mas menzes na prsiach,tak to asi vadit nebude.ja som tiez taka,ze pocas menstruacie sa mi prsia nemenia a ani nebolia.

bratislava

no ja som mala pocas op nohavicky a dokonca aj ponozky, lebo mi bola hrozna zima zo strachu, takze ked budes mat tampon,tak nikto neuvidi, ale ja neviem, ja som tak pocula, ze tam ide skor o zrazanlivost krvi a nie bolest prsnikov...baby vyjadrite sa ak hovorim blbost

ihla

Akurat mi pan doktor odpisal, ze tam ide vlastne o to, aby bolest po operacii neovplyvnovala pripadna bolest prsnikov pred operaciou (ja ju nemavam inak).

A myslite ze je pruser ak budem mat kramy aj na operacnom stole este?

ihla

Operovat ma mozu ak som este nedostala menzes?????? pisala som mail dr. cervenovi uz, ale dufam, ze mi poviete svoj nazor. tehu nemozem byt a naposledy som mala 11.2. kramy :( (sprosta antina)