Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mihalicka

kukni do prepustacej spravy,tam to budes mat napisane.myslim,ze na nejaku tretiu,lebo do vtedy operuje.

bratislava

barborka to si dobre napisala. dakujem. uz som v klube nespokojnych. a pritom som dala na vas, lebo som chcela ist este do mensich. jezis keby to clovek vedel dopredu, ako to bude po tom vyzerat...

mihalicka

Barbora10,
ahoj, nevieš mi povedať..... V utorok mám ísť na stehy do BB, len neviem na koľkú. Nepovedal mi hodinu. Nevieš o koľkej mám prísť?

barbora10

bratislava

uprimne sa este z tvojich fotiek neda povedat ake su,lebo prska tam mas viac zakryte ako odkryte:-D,musis poslat potom viac foto,kde ic lepsie vidno.nestrachuj sa,si kratko po opke a prska sa ti este menia a usadzaju,ale podla mna ti ich tych 300ml pekne vyplnilo a zdvihlo,ale ani nie moc zvacsilo.to bez urazky.prska budu urcite pekne a ber to tak,ze niekedy aj menej je viac.

malachi

Ahojte mozem sa k Vam pridat?tiez tuzim po prsiach(ano tuzim aspon po nejakych lebo nemam absolutne ziadne, bez prehanania). len mam strach ze ma to prilis obmedzi v oblubenych cinnostiach, trenujem bojove umenie a robim fitness,snowboarding,surf... viete mi niekto povedat ako je to potom s tymi prsiami?ci napriklad pad do vody nemoze sposobit zranenie a tak.
dakujem

mihalicka

Bratislava,
no prvé dva dni som bola u svokry. To zasa porážalo mňa...ja som aktívna strašne a tam som ozaj nemohla nič, hoci tie úrvé dva dni mi to teda nevadilo. A včera večer som šla už domov. A muž šiel s chalanmi do Brna na výstavu a príde až večer. Tak umyla som riad, periem, ešte tam mám aj na dve práčky, zvešala som uschnuté ešte z piatku, upratujem, treba pozametať a utrieť prach - aspoň kam dočiahnem. Také koľko szvládnem iba, nič nepreháňam, len ôežať sa mi nechce. Knižky neprečítané nemám žiadne. A možno vybehnem kúpiť kávu a nejaký časopis, uvidím ešte. Jediné, čo mi bráni ísť von je oblečenie - nemám žiadnú ,,normálnu! teplákovku a rifle nenatiahnem sama. Tak uvidíme ešte tento krok zvládnem. Variť nemusím. Včera varil muž a aj ostalo a dnes mi tatko môj priniesol navarené. ;-)

bratislava

martinka,mihalicka, co vy robite cele dni?
ja som sa dnes rano musela zasmiat, lebo hovorim muzovi,naprav mi vankuse na den! vecer mu poviem,naprav mi vankuse na noc! jediny rozdiel medzi dnom a nocou je u mna v tom,ako mam polozene vankuse. chodim sice po dome,ale vacsinu dna aj tak prelezim v posteli. nech sa staraju;-) aspon si konecne docitam vsetky rozcitane knihy. a ked vstanem,aj tak ma len slaktriafa,ked vidim vsade ten bordel:-D