Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

baby ja som sa uz zaregistrovala na fb, co teraz? kde si vas mozem pozriet a ako vas spoznam, ked viem len nick??

bratislava

dakujem mihai:-)
no ale ako si asi zaregistrovala, aj ja som uz nespokojna, to je asi taky nas spolocny symptom;-) ked mame, chceme viac. i ked teda ja som si predtym fakt myslela, ze ja taka nie som:D
ako sa mas?

mihai

caute baby. sorry ze skacem do temy takto zhurta, ale prave som cekovala galerku a chcem povedat BRATISLAVE ze to vyzera dobre :) ako, hlavne ta foo v podprde, velmi prijemne na mna ten dekolt posobi. a to este ked si das peknu podprdu, topik, budes velmi pekne vyzerat. a mas ich aj pekne pri sebe, napr. ja tam mam vacsiu "fugu" :) proste mi k tebe ta velkost pasuje a vyzera to prirodzene, akurat vyplneny dekolt. a jak si sa baaala, diskutovala a uz to mas :) a este ma prekvapilo ze eurosilicone robi aj anatomy. kkz kolko sem chodim a uslo mi to, zaspata som bola asi :)

jamimili

Dakujem baby moje dakujem..keby som nemala deti neviem ako by som to zvladla oni a moj drahy ma drzia nad vodou.....gratulujem vestkym novym prsaticám...a Bodynke zvlast drzim palceky .-))))

mihalicka

Jamimili,
na diaľku sa nemá, ale úprimnú sústrasť a veľa síl.

V skratke... najbližšie to má pred sebou Ihla, potom myslím ešte dve kočky po nej - Laila a Zuziačik, inak sme ,,za vodou" asi všetky. A Bodynka stále rieši ešte financie -- aby som na ňu nezabudla. ;-)
Ak som niekho vynechala - ospravedlňujem sa.

jamimili

Ahoj babenky moje ani neivem co nove.-)))....umna ako niektore viete ze bol moj otec chory,tak 16.3 zomrel.-(((som jedinacik,takze vsetko okolo som vybavovala ja,preto som tu aj tak dlho nebola...takze hodte nejake info v skratke nech nemusim tolko citat.