Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby v piatok alebo v sobotu idem na kontrolu a chcem sa vas spytat. pozerala som si pravu bradavku a kusok gazy mam prilepenej ako to mam rezane dufam, ze mi to doktor nebude strhavat a da mi to nejako setrne dole. neviete?

martinka54

mihalicka
mas ich pekne take akurat, nato ze si tam nic nemala, tak je to zazrak :-)
livuska
k tvojim nemam co dodat, vzdy sa mi pacili

martinka54

bratislava
malu mam na varovke tento tyzden a mozno este buduci. ja sa potrebujem viac dat dokopy, lebo byvam v cinziaku bez vytahu a mala niekedy strajkuje, ze nechce ist po svojich, inak chodim za nou skoro kazdy druhy den. nudim sa ako pes, doma mam klud, chyba mi ta moja princezna. dnes som prvykrat soferovala, vsetko by slo len spiatocku som davala s dvomi rukami

mihai

livuska

mega pekne prsia, a uuuuzasn nechty ! konecne niekto kto nosi spicate drapy ako ja, okrem mojej manikerky uz druhu taku nepoznam :))))) super perfis.

laila laila

AHOJ HOLKY :))
DNES POSLEM KONECNE TIE FOTKY DO GALERKY A SOM STRAAASNE ZVEDAVA NA VAS KOCKY.!!! :))
POTOM VAS VELMI PEKNE POPROSIM...ABY AK BUDETE MAT TIME S APOZRELI NA TIE MOJE "JEDNOTKY" (PODLA MNA SKOR "NULKY") A CI MI BUDE 325 DOST..???
DAKUJEM VELMI PEKNE KOCKYYY :))
LAILA :)

barbora10

mihalicka

mas ich presne ako kamaratka,co bola na opke 3 dni po mne.este aj bradavky mate uplne rovnake:-D.mozes byt spokojna.budu super,ked sa usadia.budes ich mat pekne prirodzene,ale zaroven velke.

livuska

nadherneeeeeeeeee!!!pekny tvar...

juuuuuuj ten červen,sikovny to chlap:))))

ihla

livuskaa

fuuu. nic nehovorim, aj ja chcem :)

mihalicka

mala si pravdu - na foto vyzeraju male (podobne ako ska38) :) ale tiez sa mi pacia :)

A novinka - vcera som bola na krvy, dnes na zvysnych predoperacnych, vysli mi super :) a objednala som si a zaplatila silikony :))) ja som taka happyyyyyyyyyy :D:D