Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bratislava
ja som spala v polosede tri alebo styri noci potom som to vzdala, lebo ja tak neviem spat. ja mam jednu malu a jednu velku podusku a pod rukymi dva male vankuse. naozaj sa mi takto lepsie spi a v pohode sa dvihnem sama

martinka54

mihalicka
chudatko moje, ze sa bojis stichov. mna to chvalabohu obislo, lebo mam vstrebatelne stichy, ale zase to mam trochu prilepene

mihalicka

Bratislava,
ja si tiež dávam iba na noc už preventívne tabletku. A spať som šla cca o 21.00, zobudila som sa okolo 03.00, trošku som posedela a zasa spala do 06.00, A ráno sa nechám posadiť manželom. Asi by som zvládla, keby som musela, ale po noci je to také náročnejšie a kým ho môžem otravovať, tak využívam túto službu ;-) Na FB si nájdi ,,Slzičky a guličky" a požiadaj o priateľstvo. ;-)

bratislava

baby ako ste spali? mihalicka ty uz vstavas rano sama?
kedy budeme moct spat inac ako na chrbte v polosede?
baby ja som na tom fb, ale vobec neviem, co dalej:( vy ma tam uz vidite alebo co?

bratislava

ihla ja uz ficim bez tabletky, staci ti??
vcera som si dala len jednu a dnes vobec. nehovorim, ze neboli, ale uz to zvladam;-))
martinka ja ti bohuzial neviem poradit, musis pockat, kym si precita niekto, kto isiel tiez cez bradavky.
mihalicka, to je nadhera!

mihalicka

Ahojte.

No, veď som hovorila, že na foto vyerajú menšie. Aj som sa bála ruky dať viac od seba. :D Veď po vybratí stehov sa skúsim ešte nejako lepšie cvaknúť.

Barbora10,
chcela som také aké máš ty ;-), ale nevadí, ono je skoro ešte niečo ,,hodnodtiť"

Martinka54,
neboj, povedz mu, že sa ti to prilepilo a dajú pozor, určite. Aj ja mám vžýdy zo štichov najväčšiu paniku.

Livuska,
krásne prsia a aj nechty sa mi páčia.
Ja na sebe dlhé nechty neznesiem, je jedno či gelové alebo prirodzené...uhm.

Ihla,
nech ti skoro teda menzes dorazí a super , že výsledky sú dobre.

Lolo77,
vysoký, hej. ;-)

ihla

Body...

Menstruacia este neprisla. No na predoperacnych mi doktorka povedala, ze mam v moci krv (pytala sa, ci som mala menstruaciu), tak super :) dufam, ze tie svine kramy pridu co nevidiet :))

Jamimili

Pripajam sa aj ja a prajem urpimnu sustrast :(

bodynka

Ahojteee
Jamimili , chudatko moje :((( Prijmi uprimnu sustrast.. Smutne..

Baby dakujem ze zas namna myslite, je to prijemny pocit. Este mesiac a uvidim co bude. To cakanie je strasne ale na druhej strane to ide rychlo. Uzivam si zatial prirodzenost :DD
MIhalicka peknecke prsicka, chutne.. Pacia sa mi.
Bratislava, podla mna ich mas take asi ako Ska. Takze pekne, plne a vobec nie male.
Livuska mas ich supis tie "kozy" pacia sa mi.
Pacia sa mi vsetky. Mam pocit ze aj mne nech spravia uz akekolvek budem spokojna. Hlavne nech to niecim nepokazia no.
Ihla, takze uz zaplatene. SUPEEEER . A co menstruacia uz prisla?