Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Ale podla priatela som egoista ja. Ale mozno ma aj pravdu, lebo ja stale daco chcem, som nenasytna, to ma pravdu, ale nemyslim, ze az tak, ako ma vnima on :(

martinka54

ihla
schudnut by si to mala asi teraz, lebo mna sa doktor pytal ci si chcem udrziavat tuto vahu, lebo vykyvy su neni dobre. ja tiez chcem dat dole brucho, ale urcite nie dietami, ale bud cvicenim a este rozmyslam nad kavitaciou

mihalicka

Martinka54,
jasné že by na to chlap nešiel. Napríklad môj nechce ísť ani k zubárke. A pritom iba jediný zub mu treba vytrhnúť. :D

Ihla,
nie si egoista ty ale on. S chudnutím ti neporadím, ale asi je to skoro po mesiaci hneď chudnúť.

ihla

Ozaj, neviete, ako je to so silikonmi a chudnutim? Mam na mysli, ze ak po operacii (dajme tomu do 1 mesiaca od operacie) schudnem dake 3 kila, ci sa nieco nestane. Daky posun implosov alebo nieco proste.

ihla

mihalicka

:( tiez mam niekedy ten pocit. No podla jeho nazoru som zas egoista ja :(
Vcera som sa preto dorevala,ze ja jeho skrabkam kazdy den po chrbatiku, lebo to zboznuje a on ma este nikdy tak poriadne nevymasiroval :( akurat ze od konca minuleho roku som si dost oblubila, ked mi cuca cicky :D tak to ma uz automaticky, ked mu ja skrabkam chrbat, tak on ma cuca... no mali sa mi to :D

martinka54

mihalicka
ale to je vacsina chlapov. o mna sa poctivo staral, ale predstav si, za napr. moj ma len nadchu a uz umiera. a keby mali absolvovat takuto opku alebo porod? ja si myslim, ze by im stacil menzes s dobrymi bolestami

martinka54

ihla
ano pekne mu to vsetko povedz a vysvetli. boze ti chlapi su strasny. normalne to nanho vysyp, ze ked si chce aj on uzivat, ze sa musi o teba postarat :-}

mihalicka

Ihla,
nechcem byť zlá ale potom je egoista :-(
Ty sa o neho starať môžeš a naopak už to nejde? Vŕŕŕŕ.