Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ihla
hlavne sa neboj, zvladnes to, zvladli sme to vsetky aj ked niekto horsie, niekto lepsie. ale nie je to nic co sa neda vydrzat.ja by som si to kludne zopakovala nemam s tym problem, nechapem naco som sa tak stresovala, fakt som cakala horsie.

ihla

Mihalicka

Len ked sa bojim zacinat tuto temu, lebo vzdy sa mu pokazi nalada. Vacsinou uz ani nic nepovie, len si mysli a ma horsiu naladu. Dakedy este ako bonus ustedri daku ustipacnu poznamku. Tak radsej cusim ako ryba. Asi mu to poviem az ked pridem do novamedu (ak ma tam ovsem dovezie), ze mi bude musiet pomahat so sadanim si atd...

martinka54

ihla
prve dni bude lepsie, ked ti bude priatel pomahat. mne velmi dobre padlo, ked mi spravil ranajky, kavicku, osprchoval ma, ocesal ako o take babenko. mozno by som to zvladla, ale ked sa staral o mna tak naco by som ho zrusila. aj chrbat mi pomasiroval, krk ked som mala stuhnuty.

mihalicka

Ihla
nadýchneš sa neboj, len nebudeš môcť tak úplne z hlboka, lebo ťa tlačí tá podprda s pásom. A priateľovi povedz že aj teba on bude potom masírovať nech vie už dopredu a basta.

martinka54

ihla
ja mam okolo dvorca, dobre si pamatas. pokial nebudes mat dreny tak to je fajn, mne ked ich doktor vybral sa mi vyrazne zlepsilo a ked som si bandaz dala dole to ani nehovorim.
neboj sa dychania, mne najprv hovorili, ze nech sa nadychujem iba do brucho a ked som sa prebrala zase mi kazali sa nadychnut do plneho hrudnika a fakt mi bolo lepsie, ked som z hlboka dychala, sa mi to tak uvolnovalo.

ihla

mihalicka

Ty sa mas. Ja mam obavy aj z toho, ci ma moj priatel na tu operaciu vobec zavezie a ci bude ochotny po mna prist. Som zvedava, a to uz teraz viem, ako bude pindat, ked budem potrebovat pomoc :( Hlavna vec, ze jeho teraz boli chrbat - krcna chrbtica lepsie povedane, tak ho kazdy den masirujem. A stale stonie, ako ho to boli a tvari sa, ake je chuda. No ked po opke zastoniem ja, tak uz vidim tie blbe reci! Tak si davam take predsavzatie, ze po opke sa pred nim nebudem stazovat. Ale vam sa budem, to uz sa teraz mozte tesit, ze vas zasobim ustonanymi recami, ktore si pred nim odpustim :D

ihla

martinka

Ty mas rez ako? cez bradavky??? Uz v tom mam riadny zmatok :(
Coho sa najviac obavam, je, ze sa nebudem moct nadychnut. Kazda pisete, ze sa tazko dychalo, ze len tak plytko atd, no ja som si to vysvetlila az tak drasticky, ze sa nebudem moct nadychnut :( ach joj

mihalicka

Martinka54,
Ihla bude mať o ,,bolesť" menej, lebo dr. Červeň dreny nedáva. ;-)
Ja som dnes od polovičky dostala novú súpravu teplákovú a tenisky. Hiiiii sa tešíííím. Lebo som pindala, že musím trčať zavretá v byte, lebo si nemám čo obliecť - rifle ťažko a žiadnu slušnú mikinku som nemala. :D

martinka54

ihla
ked som sa zobudila tak to nebola ani bolest, bola som dost stiahnuta, lebo som bola zabandazovana a rezali ma dreny vnutri prsnika, skor islo o tlaky. momentalne rano mavam tlaky a pocas dna ma pobolieva lavy prsnik v hornej casti inak mi je celkom dobre, ale niekedy mi to nepripada, ze sa mi to zlepsilo, skor mi to pripada po tom piatom dni, ze som na tom podobne. vies, ale kazda bolest znasa inak. nechaj sa prekvapit

ihla

no bodynka, potom uz budu na tvojej hrudi driemat len implose :) ale pekna nahrada za iplose take kocure :D len trosku dost chlpate :D