Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

ihla vidim, ze si sa tu pytala kociek, aby ti popisali bolest po OP. ja ti to viem povedat presne. prvy pocit po prebrati z narkozy bol, ze ten kamion uz na mne zaparkoval. neviem, ktora kocka to tu takto nazvala, ale vystiznejsie to uz nemohla trafit. to bola moja prva myslienka...myslela som,ze toto nechcem, chcem to vsetko vratit spat, ale sestricka povedala, ze dnes vydrzite, zajtra vam bude ovela lepsie. vobec sa mi to nechcelo verit, ale mala pravdu. taky uplne kriticky je ozaj len ten prvy den, kym sa nespamatas z narkozy, lebo vtedy mas aj motaky aj hlad aj smad a este aj bolest do toho, ale na druhy den sa napijes, najes, postavis z postele a odpochodujes domov. a odvtedy uz to je kazdym dnom len lepsie. a kazdym dnom budem stastnejsia. ver mi.

ihla

bratislava

No ako sa mam? Ako pred operaciou. Uz nech to mam za sebou. Teraz som sa na ne zacala velmi tesit. Juchuuu :))
Snad mi to uz nic neprekazi. Davam si pozor - rano pekne krasne vitaminy - tie velike, potom daco na podporu imunity. Vonku mame krasne teplo, no ihla napriek tomu chodi asi tak, ze - tielko, tricko, rolak s dlhym rukavom a hrubu zimnu bundu :D Snad neochoriem kurnik.

bratislava

no ihla ano, mas pravdu, vodu kaze, vino pije...;-))
lahko sa druhym radi, ale mna uz doma mrle zeru! a zase som sa zabudla dr. opytat, co vlastne smiem a co nie. lebo som sa uz aj pozabudla a ked som vstavala z postele, zaprela som sa o ruku celou vahou, ja debil, neviem, ci si takymito nerozmyslenymi pohybmi nemozeme nejako ublizit,myslim ze by sa posunul ten implantat alebo tak... no ved uvidime. neda sa cele dni len lezat a nic nerobit. a ty ako sa mas? uz sa ti to krati;-)

ihla

bratislava

Ved som sa cudovala, kde si cely den. No tak si teda bola hrdinka. Treba ti odpocivat moja zlata. Ved este len pred par dnami si tu pisala, ci nevadi, ked si zoberes knihu, alebo perinu aby si sa prikryla a teraz uz behas po meste. Treba sa ti setrit! A aj sama si v starsich prispevkoch pisala, ze aj ked uz necitis bolest, tak sa treba setrit! Tak to uz neprehanaj, oki? :) Sup do postele oddychovat.

bratislava

caute dievcata, idem popozerat, co ste popisali, len vam chcem povedat, ze mam teraz hrozne bolesti. vcera som isla do blavy na kontrolu, no ta cesta autom po tych nasich bratislavskych cestach bola fakt krasna. hotovy zazitok. myslela som, ze mi budu brat stehy,ale bola to vlastne len kontrola. no a dnes som behala cele doobedie po meste,hrdinka,ved som si uz na tu bolest zvykla a teraz som prisla domov s takymi bolestami,ze som si musela dat tbl. baby mavate to aj vy, ze taka pichlava bolest,akoby tam niekto nozom pichal,alebo neviem to inak opisat,bodava bolest alebo tak nejako...?? vobec neviem co to je,akoby sa sval trhal...:((

mihalicka

Ihla,
to že niečo stále chceš je normálne a nie egoistické.
Písal mi dr., že teda na stehy mám prísť okolo 14 - 15. ;-)