Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ihla
pyzamo som musela, donho ma hned navliekli. mala som mokre servitky, kefku, ktoru som nepouzila, zuvacky, malinovku, keksy, papuce, mobily, casopisy a nabijacku na mt

mihalicka

Ihla,
pyžamo netreba. Ja som si doniesla iba papuče, kefku a kefu na vlasy. Prišla som tam v teplákovej súprave a nohavice z nej mi natiahla sestrička navečer.

ihla

Teraz ma napadlo - bodynka raz pisala a posielala link na take sexi sive pyzamko, ze ci si take moze vziat do nemocnice.
Do nemocnice mi netreba brat pyzamo, ze nie? Ci?
mihalicka, martinka - vy ste si brali aj pyzamo?
Co vsetko ste si brali do nemocnice a co z toho ste vyuzili? :)

mihalicka

Ihla,
skúsila som dať 2x a nič. A neboj, žiaden strach hlavne. Ja som mala krízové - pochybovačné dve hodinky deň pred a potom už vôbec. ;-)

ihla

mihalicka
Skus dat ten link este raz :)

Takze lolo az 1.5.? hmm...ale aj tak to bude co nevidiet a to uz budem mat dake tri tyzdne po 8-) fajne :) Musim sa priznat, ze teraz zo mna dako strach pominul a prislo tesenie sa na nove prska :) Ale mam pocit ze na druhy tyzden to uz bude zas ten strach :D