Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ihla poziciam ti moje macky. Kocur ma 6 kil staci ?:DD
Fakt , neviem ako sa ubranim mojim cicuchom, oni radi driemu na mojom hrudniku ...

ihla

takze svalovica... fajn, to moze byt. pojdem si k susedom do zel. srotu ukradnut dake tazke kusky a polozim si ich na noc na hrud, nech sa trenujem :D

mihalicka

Ihla,
nestresuj sa :D. Každá to pociťujeme inak, ale teda ja som to cítila, ako keď sa niekdy zobudíš a zistíš, že si zle spala natiahnutá alebo tak, také svalovicové riadné dačo.

ihla

martinka, mihalicka, kappa

Skuste mi opisat bolest po operacii. Aky je to typ bolesti a tak, nech viem,na co sa pripravit. :) Prosim.

kappa

bodynka ahoj no dal mi 250 ml,,viac uz nechcel pretoze som nemala ovisnutu kozu,,ja som sportovec a mam velmi vyvinute prsne svaly a viac by tam nedal zdaju sa byt male ale ver mi na moj vkus su az az som spokojna....a dalsi problem bol v tom ze mi musel narezavat prsne svaly od kosti pretoze ich mam velmi vyvynute ja som chcela vyzerat co najprirodzenejsie ........

kappa

mihalicka toto presne mam aj ja pravy v pohode a ten lavy mam to iste co ty asi to bude ze mame porusene nervove svalstvo mna viac tak z boku trha

ihla

martinka

Viem, uz som tam bola minuly rok, ked mi robili nos :) A bola som na izbe s jednou pani, co jej robili prsia :) celu dobu telefonovala. Vtedy ma ani nenapadlo sa s nou rozpravat o prsiach, bola som v tom, ze silikony teda nikdy :D A tu to mame, o dva tyzdne idem :D Teraz odstupom casu a nadobudnutim informacii o augmentacii to hodnotim tak, ze pani, co bola so mnou na izbe, to zvladala super. Na druhy den, ked sme sli domov, sama vstala z postele, obliekla si mikinu na zips, ale tak, ze tuky mala akoby rozpazene - resp. lakte mala zdvihnute na uroven pliec (toto si pamatam). Aj sa ucesala. Skor ja som bola ako zmrd, nevladala som nic, zle mi bolo - mala som horucku vysokansku.