Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

pekne ze sa priatel o teba stara.uvidis,ze aj po operacii ti bude pomahat.hra ti na city,ale urcite sa na teba nevykasle a bude ti potom pomahat.to su chlapy:-D

barbora10

babyyyyy,kde ste????viem,ved je vikend,tak to chapem.ja som chora,sprosta nadcha.poslala som aj par foto livke,zase.nudim sa,tak fotim:-D aj vy babulky posielajte nove fotky som na kazdu z vas stale zvedava.aj na teba martinka,urcite sa ti zase o cosi zmenili.

ska

a ty zijes?co mas nove?posli foto do galerky,ako ti prska vyzeraju po 2,5 mesiaci.som zvedava.

lolo

a ty?ako si sa rozhodla?prekonzultovala si s doktorom ten profil?

bratislava

aj na teba som zvedava?ako prska?ako sa citis?

ihla

Ahojte. Dnes je tu volako mlkvo.
Ja som konecne dostala kramy :) Tak sa mi ulavilo, lebo som bola v strese, aby som do operacie dostala. Ako mi je zle, to radsej ani pisat nejdem :D Skusila som si uz predstavovat, ako som na plazi s novymi prsiami - pomohlo to :) Takze aj po opke budem na to mysliet. Priatel sa o mna pekne postaral :))

kappa

bratislava presne to opisujes ja mam to iste ,,ked sa velmi unavim a myslim si ze toto zvladnem tak prd barany,,,totalne ma to zlozi pycha ma vsetko a niekedy mam pocit akoby ma to z vnutra stipalo take neviem to opisattake palenie alebo co ,ale ked sa ukludnim oddychnem tak to prejde stale si ich hladkam a pomaha mi to prekonat bolest,,aj sa sem tam zbadam ze chodim zhrbena,,ale snazim sa hned vyrovnat...

mihalicka

Ihla,
to je hodina :D - v utorok medzi 14.00 a 15.00.

Bratislava,
aj sa hrbím aj sa narovnám, ako kedy. A nemám duracelky, ja som jednoducho taká....:D Nebolelo ma to vôbec, ale i tak som opatrne umývala ;-).

Inak teraz ako si spomenula. Ja som bola hladná už o tej 10.30 ako som prišla na kliniku. A večer o 18.30 keď mi priniesli syrový rožok som myslela že väčšie blaho neexistuje. Ešte som bola hladná, ale nechcela som pôsobiť nenažrano. :D Len potom o hodinku neskôr prišiel aj doktor a ten mi ponúkol, že mi prinesú kúsok pizze. To bola eufória - jedlooooo. Čo ja inak neľúbim rajčiny a nemusím štipľavé, tak sa po pizzi rajčinovej s feferónkami len zaprášilo. :D Druhý kúsok bol olivovo syrový. :D

84nika

ihla
ked chces schudnút, tak radsej pred opkou ako po, mne hovorili ze po implantátoch max. +/- 5 kg. inak sa ti zmení tvar. Mna teraz chytilo a schudla som 2-3 kg a sa to odzrkadlilo na prsiach, ja ich mám pod žlazou, tak je to viac vidiet ako pod svalom keby mala a teraz viac cítim na bokoch to vlnenie, ked troch priperiem, tak zase nie, ale ked sa sebe viac pácim chudsia..

bratislava

mihalicka a ty na ake baterky ides? to si si ty sama umyvala hlavu? a ako to ide? lebo my sme to chceli nad vanou, ale sa mi tam nejde poriadne predklonit, lebo ma to boli, ked sa mi tie implose prevratia dopredu. aj si myslim, aby sa nepohli alebo co...

bratislava

a co sa tvojho muza tyka, som si ista, ze sa po op zmeni. ved vies, ze ja som mala doma to iste. on ma tam ani neodviezol, ani neprisiel pre mna. az ked som bola doma, zacal sa o mna starat, no a dnes ich uz aj fukal a bozkaval. co ti mam povedat. proste ich to zmeni, ked to vidia, urcite si ich aj ten tvoj oblubi, uvidis;-)