Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ďakujem, ja som si nejako nepripúšťala že by som to mohla aj ,,nezvládať " :D pozitívna myseľ robí zázraky ;-)

mihalicka

Ihla,
ja som si aj tie posledné 2 - 3 večerné dávala len pre istotu. :D Jasné, pošli a ja ti pošlem moje.
A Jamimili sa tiež už dlho neozvala tuším.

ihla

Uz viem, ktora kocka to bola, co volala s wendy1. Bola to jamimili :)
Hrabala som sa v prispevkoch.

Mihalicka

Fakt super, ze si uz bez liekov :) Snad to aj ja tak dobre budem zvladat. Si zlata,dakujem - tak to ciselko ti potom poslem :)

mihalicka

Ahojte.

Ihla,
super, že už máš menzes. Aspoň máš o starosť menej. Číslo kľudne aj mne pošli ak chceš, môžeš cez FB poslať. ;-) Aj ja mám Barborku za favoritku od začiatku, tak ukazujem tým mojim ,,dievčatám" , že ,,aha, takto sa vyformujte" :D
Apropo...

Barborka,
teším sa na nové foto zasa.

Martinka54,
super, že kontrola bola ok a tie leukoplasty si viem predstaviť . Auuu. A neboj, aj ľavé prsko sa umúdri a budú sa ti páčiť obe. :D

A ešte...
Ihla,
hej nosím novú , len som bola včera u našich na záhrade a tatko niečo pálil, tak som nasmradla z dymu a musím ju dnes oprať a aj vlasy som si musela znova umyť. A prvýkrát som aj šoférovala sama včera, len mi docela vyhovovalo, že máme automat. :D Inak fyzicky fakt super, dokonca už som aj vynechala preventívny Fkecotr na noc a v pohode, takže som úplne bez liekov a jediné - to stále opakujem ako verklík - prvé ranné vstávanie mi asistuje muž. ;-)

ihla

martinka

A to ti nepovedal preto, lebo on robi aj lipospciu a si opat potencialna klientka? :-))
Tie naplaste museli byt dost neprijemne brrrrrrrr.

Rano ma napadlo (hned ako som oci rozlepila), ze ked niektora kocka sla na opku, wendy s nou volala, ze ako sa ma atd. Ta kocka by mala mat na wendy cislo, nie? Keby jej napisala sms, co je s nou? :)
A ozaj - nemozem podom dat ja niektorej z vas cislo, aby sme sa skontaktovali po mojej operacii? :)

Barborka

Tesim sa na fotky. Uz som si vytlacila tvoje fotky na ukazku cervenovi, ze ake chcem :D (dufam, ze ti to neva)

Bratislava

Co je s tebou? Ako sa citis? Uz sa nepresilujes?

Mihalicka

A ty sa ako citis? Uz chodis von v novej teplakovej suprave?

Lolo

Ty si teda ake implose ides dat?

martinka54

ihla
ano to je ta ultrazvukova, ale neviem ci to pomoze. dnes som sa na to pytala doktora ci to mozem uz teraz absolvovat a on mi povedal, ze z toho pocit zbytocne vyhodenych penazi :-(

martinka54

barbora
dnes som sa pofotila a zabudla som si mt u mami, ale zajtra k nej idem tak na vecer poslem nove fotky.

dnes som bola na tej kontrole vsetko dopadlo dobre. pravy prsnik sa mi paci, ale ten lavy je este dost opuchnuty a mam pocit, ze mi opuchol este viac ako mi daval doktor dole tie naplaste, bolo to neprijemne. mala som pocit, ze ma celu vydepiloval