Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

baby ked uz vynosite tu podprsenku po tych 6 tyzdnoch.. tak potom sa uz v pohode mozete hybat? presp prezliekat? zdvihat ruky a tak..

barbora10

lolo

myslim,ze ten stredny profil 300 bude vyzerat dobre.pokial ti to doktor schvali,tak do toho chod.budu urcite prirodzene a pekne.

bodynka

Ahojte baby.
Gratulujem k novym uspechom ako ihlina "navsteva" prve soferovanie, nakupy do nemoty...atd..
Lolo poslala som ti uz aj ja pozvanku na FB, tvoj kocur vyzera presne ako nasa macicka. :DD

lolo77

dobre ranko babule :-) mihalicka super ze zvladas uz soferovanie :-)

niektore ste sa pytli ze ci som bola uz na tej druhej konzultacii u cervena, nie este len 11.aprila pojdem.. chcem vediet ci sa mi zmesti 300 stredny profil.. ste na mna pysne ze som pokrocila na 300 z 260 nizkeho?? :-D :-D :-D uvidim co mi on povie

mihalicka

Bratislava, Kappa,
myslím, že oficiálne to nikto nepovie, lebo každá si trúfneme na niečo v iný čas. A asi by sme mali robiť len toľko, koľko vládzeme. Mne ako som písala, dosť pomohlo to, že máme automat, čiže radenie rýchlostí mi odpadlo a volant som nedržala predpisovo , ale v spodnej časti iba. :D

Bratislava,
super že si nakúpila, jas a tiež na tieto veci už teším. A tiež by som mala strach v takej masovke asi, čiže žiadna paranoja. ;-)

kappa

cavte baby pocuvate chcem sa spytat po kolkych dnoch smieme soferovat..ja neviem ci som sama taka vykakana z toho ale stale mam pocit aj ked ma muz viezol ze by som nemala prudke pohyby ma bolia som 13 dni po opke....asi to indi vindi vsak???

bratislava

no caute. barborka dakujem za opytanie, ja uz tiez fungujem bez tabletiek, aj rano sama vstavam, no len vcera som zase behala cely den po shopping city, tak som bola vecer hotova. mala som silne bolesti a v pravom prsku take bodanie, fakt neprijemne. no a dnes mam taku svalovicu v nohach, to znamena, ze vcera som tolko chodila, ako nechodim ani ked som zdrava. no ale moji chlapi isli nakupovat, tak co som mala ostat doma?? nakupila som si tricka, bez skusania, si to viete predstavit, ist do obchodu a kupit si hned prve tricko, ktore sa vam paci? kolko krat som si nejake vyskusala a ked som sa v nom videla, tak som ho zavesila naspät...:-((( uz sa tesim na nakup bikin a bielizne, to bude urcite super. ihla super, ze si konecne dostala menzes, tak ti to teraz super vychadza. mihalicka ty uz soferujes??? martinka ty si tusim tiez zacala nejako skoro soferovat ze? ja by som si aj trufla, ale nemoze sa ten implos nejako posunut pri namahe? neviem, uz som sa tu par krat pytala, ale nikto neodpovedal, ze co vlastne oficialne smieme a kedy. no asi to nikomu dr presne nepovedal:( ja som mala vcera v obchodnom dome taky strach,ze sa niekto prudko otoci a vrazi do mna, cely cas som si drzala ruky na prsiach, aby ma niekto nedrgol, taka paranoja:D

barbora10

ahojte dievcata.akurat ked som vcera vecer vypla pocitac,tak ste zacali pisat.zakon schvalnosti.ale neva,lebo som si hned vsetko docitala teraz.

mihalicka

si velmi zlata,ze si ma mala za favoritku.cloveka to potesi.dobre sa to cita.takze ti dakujem.

ihla

kludne zober červenovi moje foto prs,jasne ze mi to nevadi,prave naopak.tesi ma,ze sa ti moje ciculky pacia.aj ty ich budes mat pekne,uvidis.

martinka

uz som zvedava na tvoje foto.tesim sa...

martinka54

ihla
nemyslim si, ze to povedal kvoli tomu, ze cakal, aby som sla na normalnu liposukciu. skor mi to pripradalo, ze mam vela cvicit, ze som mlada a hento, ze su zbytocne vyhodene peniaze. mne sa da on velmi ferovy clovek, lebo som si pytala na jazvy nejaky silikonovy gel ci co to je na hojenie ran a zacelovanie, ten stoji okolo 1600sk a tiez mi povedal, ze sa mi to pekne hoji a je to zbytocne, ale ze ked na tom stojim, ze mi ho predpise, tak som sa na to vykaslala.