no caute. barborka dakujem za opytanie, ja uz tiez fungujem bez tabletiek, aj rano sama vstavam, no len vcera som zase behala cely den po shopping city, tak som bola vecer hotova. mala som silne bolesti a v pravom prsku take bodanie, fakt neprijemne. no a dnes mam taku svalovicu v nohach, to znamena, ze vcera som tolko chodila, ako nechodim ani ked som zdrava. no ale moji chlapi isli nakupovat, tak co som mala ostat doma?? nakupila som si tricka, bez skusania, si to viete predstavit, ist do obchodu a kupit si hned prve tricko, ktore sa vam paci? kolko krat som si nejake vyskusala a ked som sa v nom videla, tak som ho zavesila naspät...:-((( uz sa tesim na nakup bikin a bielizne, to bude urcite super. ihla super, ze si konecne dostala menzes, tak ti to teraz super vychadza. mihalicka ty uz soferujes??? martinka ty si tusim tiez zacala nejako skoro soferovat ze? ja by som si aj trufla, ale nemoze sa ten implos nejako posunut pri namahe? neviem, uz som sa tu par krat pytala, ale nikto neodpovedal, ze co vlastne oficialne smieme a kedy. no asi to nikomu dr presne nepovedal:( ja som mala vcera v obchodnom dome taky strach,ze sa niekto prudko otoci a vrazi do mna, cely cas som si drzala ruky na prsiach, aby ma niekto nedrgol, taka paranoja:D