Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Dobré ráno v prvý pracovný deň. :D
Zajtra mám výber stehov, teším sa na ,,výlet" a zajtrajšiu celotelovú sprchu.
Noc ok, len ráno mi pomohli vstať. Už by som to ale asi mohla zvládať aj sama kurnik šopa.

martinka54

ahojte baby, tak co sa tyka nahamy pokial vladzes a neboli ta mozes skoro vsetko. ja som bola na kontrole a som cez dva tyzdne po a doktor mi dovolil aj malu podvihnut do autosedacky, do vane, ale nie nosenie. a dnes som ju podvihla a vobec ma nic nebolelo. a na kontrolu som sa odviezla sama a to som spravila 50km tam a 50km spat

martinka54

ahojte baby, tak co sa tyka nahamy pokial vladzes a neboli ta mozes skoro vsetko. ja som bola na kontrole a som cez dva tyzdne po a doktor mi dovolil aj malu podvihnut do autosedacky, do vane, ale nie nosenie. a dnes som ju podvihla a vobec ma nic nebolelo. a na kontrolu som sa odviezla sama a to som spravila 50km tam a 50km spat

barbora10

bratislava

ruky mozes dvihat aj teraz,len to proste este citis,ze to namahas,a mala by si vsetko robit opatrne,davat si proste bacha a nedvihat nic tazke..ale po tych siestich tyzdnoch uz mozes normalne fungovat.

barbora10

doktor mi vravel teraz na kontrole,ze po tych 8 tyzdnoch mozes uz uplne vsetko.spavat na bruchu,plavat,cvicit...

barbora10

lolo

ano,po tych 6 tyzdnoch sa uz mozes normalne hybat.aj ruky dvihat.uz potom normalne fungujes.ja som uz aj maleho po siestich tyzdnoch zdvihala.uz ma to nebolelo.