Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Inanitka,
ak to máš od lekára, tak asi nemusíš, ale teda mne kázali / ten istý dr, čo má Ihla /.
Je to niečo s krvácavosťou si myslím. Každá klinika a lekár má iné požiadavky. ;-)

inanitka

idem 30.4. do prahy k doktorovy Hirňákovi, ja teraz neviem čo mam robiť,teraz som začala v sobotu novou tabličkou,ja som sa ho na to pýtala či mam vysadiť a on že nie... mam mu ešte raz napísať a opýtať sa ho či mam alebo nemam vysadzať? a že prečo?

ihla

inanitka

Ja som sa na toto pytala svojho doktora. On predtym tiez netrval na vysadzani antiny, no potom vraj mali na ich klinike nejake problemove pacientky, tak na vysadeni zacali trvat.
Kedy presne mas termin a ku komu ides? :)

inanitka

ihla mne doktor povedal,že antiku na opku nemusím vysádzať,prečo niektorí doktory to požaduju a ostatný nie? teraz som až strach dostala,ja mam opku za mesiac a už som asi pred týždnom prestala koli opke fajčiť,či to pomože neviem... ale s tou antikou som teraz mimo :(

mihalicka

Ihla,
mám prísť medzi 14.00 - 15.00, tak pôjdeme okolo 11- tej z domu, pomaly aby sme sa nemuseli hnať.

Inanitka,
antiku vysadíš mesiac pred operáciou, ako Ihla napísala a fajčenie, dobré je obmedziť jasné, ale teda minimálne od polnoci pred operáciou už nemáš piť, jesť ani fajčiť.

ihla

inanitka

Myslim, ze takych je tu viacero :-)
Kazdopadne antinu ti treba vysadit minimalne mesiac pred operaciou. A fajcenie by si tiez mala vysadit, myslim ze taky tyzden pred op? Ci ako to je baby? Ja nefajcim, tak neviem :-) Viem ale, ze jedna baba si dala jednu od nervou aj pred opkou a nic sa jej nestalo, ale je dobre a v zaujme tvojho zdravia par dni pred operaciou nefajcit.

inanitka

ahojte baby,chcela som sa spýtať,je tu niektorá čo bola na operácií a pritom fajčí a aj berie antikoncepciu? je to podla vás velký problém? diky

mihalicka

Ihla,
pýtala som sa to aj Barborky a vraj ani nevedela kedy ich vytiahol, tak sa spolieham, že to tak bude. Tiež mám vždy nervy zo štichov. Veď zajtra poviem.

ihla

mihalicka

Dobre ranko aj tebe ;-)
Konecne to budes mat za sebou. Vyberanie stichov boli? No mne vyberali z nosa a to ma bolelo, zaschlo to tam a nechcelo ist von - toto iste mam ocakavat aj pri prsiach?