Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

inanitka
ja som podprsenku dostala v nemocnici. antikoncepciu som vysadila skor a fajcenie, ja fajcim 20-30 cigariet denne, povedali mi, ze naposledy vecer si mozem zapalit, ale pokial by som to nezvladala, ze jednu si mozem dat pred operaciou, ale som si nedala. ty si sa ma pytala na to obocie?

bodynka

inanitka to nieje prijemne veru :( Ja to tiez nikomu nevravim. Vie to len moja sestra ze by som chcela ist a jej to poviem aj ked to bude aktualne , z dovodu ze robi na plastike a moze mi poradit... A rodicom to poviem az s tym ze " tati prides pre mna do nemocnice ?"
Vobec vobec neviem ako budu reagovat ale kazdopadne myslim si ze budu reagovat zle ohladom toho ze toolko penazi tam slo a my nemame ani auto a bla bla.. No uvidime

inanitka

babeny čo ste po, vedeli by ste mi poradiť ako ste sa starali o jazvičky a od kedy sa im mam vlastne venovať? ja som našla jednu stranku kde su nejaké kremy a naplaste na jazvy a taktiež aj pooperačné podprsenky a bandáže,ked ja neviem ktorú si mam potom kupiť že ktorá je tak najlepšia ked zložím tu pooperačnu podprsenku.tuto to je :www.lipoelastic.com

inanitka

84nika ja ju teda nebudem vysadzať,ja mam mesiac pred opkou a už týžden nefajčím,ja inak ani moc nefajčím,sem tam možno 8 ks za týždeň,ale aj tak mam z toho už výčitky svedomia :)

bodynka no diky keby aspon ale ta dovolenka nebola bolestiva :) ja tam idem aj koli tomu lebo som o opke nikomu nepovedala a chcem že prídem domov tak po týždni a už budem ako tak schopna sa aj hybať a tak normalne robiť aby si to naši moc nevšimli,čo si myslim že aj tak si asi všimnu :) no ale aj tak nepoviem to nikomu lebo všetci moji blýzky sú proti tomu a nemam u nikoho podporu a to je pre mna velmi zle,aj priatel sa toho moc obaval ale ked videl už na mne ako velmi to chcem tak ma začal v tom podporovať a je jediný kto mi bude pomahať a bude stať pri mne :)

kappa

baby moje som presne 2 tyzdne po opke a poviem vam ze sa citim skvelo uz som aj upratovala pomalycky cely dom,,sama vstavam z postele ...doteraz ma manzel zdvihal a smial sa ze co moja Marika Gombitova zdvihnem ta z postele??..toto ma vzdy pbavilo kazde rano ...uz sa sama aj oblikam len vsetko opatrne a jasne ze ruky este moc nechcem zdvihat tak nosim stare tricka ktore navliekam zo spodu cez nohy... tesim sa z kazdeho dna

84nika

inanitka
ani ja som nemusela vysadit antikncepciu, no ja hypochonderka pre istotu 2 týzdne pred opkou vysadila, akurát to tak vyslo ze po menzese som isla na opku, no v nemocnici mi povedali ze som si ich vysadila zbytocne.. kolko doktorov, tolko názorov. A fajcit by si nemala ca. 4-7 dní pred opkou, ked som si to dobre zapamätala, ale aj tam boli také co v den opky si zapálili.

inanitka

ihla ja idem siedmi deň po menštruácií,čo to znamená že su najvyvaženejšie? to je dobre alebo zle? tak teda vysadzovať nebudem... u mna to je tak že toho tridsiateho idem rano na predoperačné kompletné vyšetrenia,do obeda budem mať s doktorom konzultaciu a po obede bude opka,ja mam všetko v jeden den,komunikovala som s doktorom cez mejla,poslala som mu foto a podla nich skonštatoval že by sme mohli dať aj 300ml,ale to všetko sa na 100% dohodneme v ten daný deň,v prahe maju tu vyhodu že tam maju sklad implantatov z každej veľkosti a typu. odporučil mi presne tie ktoré som mala mať už pred rokom kde som bola objednana u doktora červeňa len som zo strachu opku odvolala,nebola som na to asi dostatočne pripravena,no teraz viem že už to chcem a vyhovuje mi aj to že to bude v ten jeden deň.pojde somnou aj moj priatel,a po opke ideme k priatelovmu dedkovi na týžden na prazdniny ktorý býva nedaleko prahy tak tam sa budem zotavovať :)

ihla

inanitka

Tiez by som ti radila drzat sa rad lekara. Keby si nezacala v sobotu novou tablickou, tak by som ti poradila vysadit, no ked ti lekar povedal, ze nemusis, tak nevysad. Kolky den po menstruacii budes v den opky?
Moja znama tiez nevysadzala antinu, ked sla na opku (a to bola na tej klinike, kde my s mihalickou), ale sla na 8. den po mensturacii, vraj su vtedy hormony najvyvazenejsie. No ako som pisala, uz zacali na vysadeni trvat.
A ake implose ti ide dat?