Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

inanitka
neviem ci to je kvoli usadeniu, ja si skor myslim, ze ta kozu je napnuta a treba ju premastit, aby sa nepotrhala, ale to je len moj nazor, neviem ci to je tak naozaj

inanitka

martinka54 jasne to je ťažko povedať čo všetko si budem mocť dovoliť,každy je predsa individualny a sam to zisti len sam na sebe.či som citlivka ani ja sama neviem :D
ozaj a ako to je s masirovanim prs po opke? tiež tu bolo tolko nazorov že sa musí ale aj nie tak ja potom neviem :( načo sa to vlastne robí? aby sa lepšie usadili? alebo prečo?

martinka54

inanitka
ja si myslim, ze ano pokial si neni nejaka citlivka. ja som cez dva tyzdne po operacii a doktor mi dovolil aj podvihnut malu, ked budem potrebovat do autosedacky a ma 11kg a poviem ti, ze ma to vobec nebolelo.

martinka54

inanitka
v tej podprsnej ryhe to bude v pohode, ale viem, ze mi doktor spominal nejake specialne drahe masticky, ale povedal, ze sa mi to dobre hoji a zceluje a je zbytocne, aby som si nieco take kupovala

martinka54

inanitka
po mesiaci do prace si myslim, ze je to v pohode pokial tam nerubes drevo :-) viem, ze niektore baby isli aj po tyzdni, ktore mali sedavu robotu za pc. ty sama budes vediet ako sa budes citit a co si mozes dovolit. ono to je sranda prvy den som si ledva klucku otvorila na dveroch, prvy tyzden som sa nechala doma obskakovat a dalsi uz vsetko pomalicky sama

inanitka

martinka54 ja sa tiež povypytujem doktora čo všetko budem musieť robiť,ale ja som taka že už teraz by som najradšej všetky masičky pokupila nech to už budem mať ked budem po :)ja budem mať jazvu pod prsnou ryhou.

martinka54

mihalicka, kappa
vsetko krasne zvladate, mam s vas radost. ja som na tom podobne, tiez uz pomalicky vsetko robim a vo stvrtok sa mi vracia dcera domov, tak sa tesim. konecne budeme spolu

inanitka

bodynka no ja keby ocovi zavolam že pridi pre mna a v aute zisti že mam nove prsička tak by ma asi vyhodil cez dvere :D ja neviem ako to spravim,ked si to všimnu tak len potvrdim že to tak je a inak nič,ja vlastne ani doma nebyvam,pracujem v zahraničí a teraz prídem po sezone na mesiac domov,aj to idem hned na opku a po mesiaci odchádzam znova,tak maju mesiac na to aby to zistili :) a ja dufam že už po mesiaci budem schopna pracovať...možno moja sestra ma pochopi ktora by ich chcela tiež,no nemože si ich z finančnej situacie dovoliť a aj tak teraz planuje do dvoch rokov otehotnieť,tak dufam že aspon ona bude pri mne ked budem mať po...

martinka54

inanitka
prve dva tyzdne som s tym nic nemala robit a po prvej kontrole osetrovat jazvy repikom a dobre masirovat mastnym kremom a ked mi chrasticky sa olupu, tak aj dvorce. lenze ja ich mam vkladana cez dvorce, tak neviem ako to povie tebe. doktor mi povedal, ze nic zvlastne si na to nemam davat, lebo sa to krasne hoji