Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kappa

pocuvajte vy opice teraz ste ma zmiatli :)))myslim tym metre mesiace tak to som necakala take komentare:)ale dufam ze to chapem ok ma 19 mesiacov....

ihla

martinka, ja som sa smiala na tomto tvojom prispevku
ona tomu nerozumie ma len 19m
viem, ze su to mesiace, ale tak 19m je srandaaa :D

inanitka, na kosticovu podpiru sa opytaj svojho dokiho, co ta bude robit. Ale myslim ze baby tu pisali, ze po tych 6 tyzdnoch mozes aj kosticovu nosit.

martinka54

ihla
nosi mi velkost 86, tak neviem ci je nejaka vysoka. ja som sedela v kresle a ona ma docahovalo potvorka mala, chcela opakovat po mne.

kappa
ja ked vidim male babatka,tak ma poraza preco mi vyrastla z toho maleho drobce, ten cas strasne leti. o nejakych mozno 5 rokov si to mozno zopakujem :-)

inanitka

84nika tak dufam aj ja že už budem schopna pracovať, pooperačnu podprsenku mi daju ja som len myslela,že po tých šiestich týždnoch ked ju zložím či by som mala nosiť ešte nejaku športovku alebo dačo,lebo podprdu s kosticou asi ešte nebudem mocť nosiť nie?

kappa

martinka54 jej tak to je mile krasne,,ja mam uz6 a 14 rocnu.....ale aj oni su zvedave:))stale ma hladkaju as mi je luto ze ich nemozem zobrat aspon na kolenko ale stiskame po sediacky aspon,,,no je v takom veku ta tvoja ze bude zvedava na vsetko to je super a krasne uzi si ju pokial nevyrastie co by som ja za to dala keby mozem mat taku malinku este...

84nika

inanitka
na jazvy ti povie lekár ci si más nieco dávat alebo nie, ale pokial to nebudes mat zapálené, tak nic, je to vraj zbytocné, ja som síce kúpila nechtíkovú mast, ale nic extra, ak lekár to povedal ze si nic nemusím. Jedna moja známa si kúpila taký gelový krém na jazvy za 55€ a rovnako vyzerajú jej jazvy ako moje bez krémov.. Moja kamoska je tiez casnícka a po mesiaci uz fungovala v robote v pohode, takze by si to mala zvládnut. A poopreacnú podprsenku ti tiez asi tam vyberú..

martinka54

kappa
ja som vcera bola za malou a videla ma ako sa osetrujem s repikom a ked som sa obliekla chcela ma stale vyzliekat, taka bola chutna. ona tomu nerozumie ma len 19m

kappa

martinka54 no super tesim sa aj,ze tebe sa dari vsetko zvladat je to uz super ked sme samostatne aj ked nie vo vsetkom este....ja sa stale musim pozerat do zrkadla neviem sa vynadivat aka som zmenena (pekne prsicka) obdivujem sa hladkam sa som stastna ..a uvidis aj dcere sa budes pacit budu na nas pysne tie nase ratolesti...:)