Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

:( mihai, to mi je luto. Dofrasa. No niekde sa pisalo, ze to moze trvat dost dlho (aj viac ako 6 mesiacov) a moze sa vratit. Budem drzat palce!

mihalicka

Mihai,
to je škoda, keď už sa to upravovalo. Ale držím palce, aby sa ešte umúdrili a rozcitliveli.

Ihla,
ja som bola po narkóze iba HLADNÁ !!! :D
Ja mám všeobecne strašne suchú kožu, niekedy až snežím, môžem robiť čo chcem aj sa okúpať v oleji asi a nič... A tak isto sa veľmi málo potím. Odjakživa, takže ani po narkóze som nebola spotená a mastná.

mihai

caute baby. mam novinku, tak som sa prisla s vami podelit. co som vravela, ze citlivost bradaviek sa mi postupne pomaly vracia. no tak uz necitim takmer nic. dost som z toho aj smutna. nechapem ze nieco sa vracia a zmizne. a uz nejaku dobu je to tak. proste mi moze hocikto hocico ("haha") a ja nic. keby to nevidim tak snad ani neviem o co ide, co sa robi na mojich bradavkach. fasa, ze ? neleze mi to do hlavy. a to som sa tak nadejala ze sa to upravuje. asi to tak uz ostane. ved som pol roka od opky a to by uz ozaj aspon cosi malo bt z citlivosti naspat.

mihalicka

Ihla,
ja som sa ráno pred operáciou osprchovala a aj nakrémovala celá normálne, iba som si nedávala pod pazuchy nič - žiadne deo. ;-)

ihla

Ahoj mihalicka

Tak dneska budes mat dobry den - konecne ta odsnurkuju a mozes sa umyt. Isto sa najviac tesis na sprchu :)

Mam otazku - rano, ked pojdem na opku sa mozem kludne nakremovat - myslim tvar, telo zrejme nemozem alebo musim prist uplne cista a nenatreta nicim?

mihalicka

Ahojte.
Dnes ráno som sa posadila SAMA !!! Som sa tešila a aj polovička mi zatlieskala :D.

Lailia,
skoré uzdravenie a nech ti to vyjde na termín a nemusíš odkladať. Kedy to vlastne presne máš?

Wiwien,
vitaj. Ozaj sa nie je čoho báť. Ja som tak isto vravela už 4. deň po operácii, že by som šla zasa. A spokojná som bola už na operačnom stole :D

Ihla,
už len páááár dníííí a ideš. :D Super !!!

Ja dnes idem na tie stehy...tak sa teda nebojím už ;-) A večer sa po sprche ešte pofotím. Večer som na chvíľku ,,vypustila baby" na vzduch na minutku, lebo ma rezal ten pás. A už sú bližšie k sebe zasa a muž mi tvrdí, že tam mám ešte opuch aj. Idem zo seba urobiť človečinu aby som mohla vyliezť z domu. ;-)

ihla

Ahoj wiwien,

Vytaj medzi nami :) Vacsina dievcat tu bola spokojna s vysledkom. Bolo tu par takych, ktore mali napr. jedno prsko vyssie, no mnohym sa to dalo na spravnu mieru napokon, ked sa vsedko zahojilo a usadilo, pripadne mali necitlive bradavky, no tiez sa to postupom casu (sice trochu dlhsim) vracia do normalu :)
Mna caka operacia na buduci tyzden, tak sa uz velmi tesim a som velmi stastna, ze som nasla toto forum, lebo dievcata tu mi velmi pomohli, zvlast, ked nikto z rodiny a blizkeho okolia nestal pri mne. Dakujem vam dievcata :-)