Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

som tu iba na skok.mame zase novu clenku?tesim sa,ze zase nikto novy.takze ZARA vitaj.takze ty chces ist k červenovi?dobry vyber.červena iba odporucam:-D

84nika

ihla
tak skusim napísat jamimili na FB, ked nezabudnem, mozno tam castejsie chodí, som tiez zvedavá co je s wendy...

zara9

foto mam poslat kam?Viem ze na mail e.uhrinova tusim ved ho tu najdem uz ste ho tolkokrat pisali,ze?:))Bud dnes,alebo zajtra ho poslem.Ja mam asi tiez asymetriu,ani by som o tom nevedela,ale odkedy vas citam,tak sa lepsie na seba pozeram....a je tam.:)))

zara9

Tak to s tou Wendy ma mrzi,aj tak nechapem,preco sa neozyva,ved vy sa vsetky tak podporujete...a to obdivujem a paci sa mi to.Ja si kupujem push-upku 75B ale bez podprdy nic moc:)))a hlavne chcem plnost, mam jedno dieta.Pod 350 nechcem ist.

ihla

zara

Wendy tu pisala vela a casto, bola u toho Minarojevica (ci ako sa presne vola), pos...al jej to trochen - mala jedno vyssie a aj s bradavkami mala cosi - teraz neviem, ci len necitlive, alebo aj jednu vacsiu ako druhu. Potom bola na konzultacii u ineho dokiho a ten jej odporucil stahovaci pas, tak sme dufali, ze sa to da doporiadku. No a odvtedy sa akoby pod nou zem zlahla. Proste tu uz nechodi, nepise, nedala o sebe vediet a niektore sa o nu aj strachujeme - teda ja urcite a viem, ze aj ska38. Je mozne, ze sa uz proste vykaslala sem chodit - ved to je normalka, no pri tych mnozstvach prispevkov mi to je divne. Zvlast, ked to nemala oki - keby je po opke a ma vsetko v poriadku, tak v pohode, ze tu uz nepride, no ona nemala vsetko ok a prestala chodit... je to zvlastne.

Ak chces plne trojky, tak 325 alebo 350 - ak mas teda mizerny, resp. ziadny zaklad :D Ja mam polky a povedal mi ze budem mat dobre trojky, mozno tri a pol, kedze tam mam ten svoj "polkovy zaklad" :D Ja uz si tiez predstavujem :)

zara9

Baby a ta Wendy preco sem uz nechodi?Ked hovorite,ze stale pisala a zrazu nic,je v poriadku?A mail na nu nemate?A Ihla ja by som tiez chcela rez cez pazuchy mam vysnivane take plne trojky:)))Ja uz si ich predstavujem a to som este nebola ani na konzultacii:)

ihla

84nika

No ved toto som aj ja chcela, nech sa jej jamimili (lebo spolu volali, ked bola jamimili na opke) ozve. Len ani jamimili tu uz nechodi :( Dokelu, ma vazne zoziera, ci je wendy v pohode. Ved tak casto tu chodila, pisala nakasu prispevkov a zrazu uplne ticho.

ihla

zara.

tak ako prve sa ma opytal, kadial by som chcela mat rez. Povedala som,ze cez pazuchu. Tam to bolo potom viac - menej jasne, ze budu gulate. No myslim, ze ak by som mala prska, ktore by si vyslovene ziadali anatomy, tak by mi povedal svoj nazor a snazil sa ma nahovorit na anatomy. Profil budem mat vysoky (asi) :D neviem ci sme toto riesili vobec, ale som v tom, ze bude vysoky hh. A na velkosti sme sa zhodli dokonale. Povedal, ze "ja by som vam odporucil 350 a 325 alebo 325 a 300" - ja budem mat kazdy iny kvoli asymetrii. Tak som chnapla hned po vacsich, to je jasne :) Takto som si to aj presne predstavovala taku velkost.

Mimochodom bratislava

Co je s tebou? si ok?