zara
Wendy tu pisala vela a casto, bola u toho Minarojevica (ci ako sa presne vola), pos...al jej to trochen - mala jedno vyssie a aj s bradavkami mala cosi - teraz neviem, ci len necitlive, alebo aj jednu vacsiu ako druhu. Potom bola na konzultacii u ineho dokiho a ten jej odporucil stahovaci pas, tak sme dufali, ze sa to da doporiadku. No a odvtedy sa akoby pod nou zem zlahla. Proste tu uz nechodi, nepise, nedala o sebe vediet a niektore sa o nu aj strachujeme - teda ja urcite a viem, ze aj ska38. Je mozne, ze sa uz proste vykaslala sem chodit - ved to je normalka, no pri tych mnozstvach prispevkov mi to je divne. Zvlast, ked to nemala oki - keby je po opke a ma vsetko v poriadku, tak v pohode, ze tu uz nepride, no ona nemala vsetko ok a prestala chodit... je to zvlastne.
Ak chces plne trojky, tak 325 alebo 350 - ak mas teda mizerny, resp. ziadny zaklad :D Ja mam polky a povedal mi ze budem mat dobre trojky, mozno tri a pol, kedze tam mam ten svoj "polkovy zaklad" :D Ja uz si tiez predstavujem :)