Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

Ano, wendy bola u Minarovjecha a mala jedno vyssie... Bohvie ci jej pomohol ten pas stahovaci, ani sa nam neozvala.. Ozaj ihla, ty si spomínala ze jamimili má na nu císlo, ona by jej mohla cinknut...

zara9

Ihla,ty budes mat gulate implose?A aky profil?To ti urcil doktor,alebo si si mohla vybrat?Lebo ja by som chcela gulate,ale profil neviem aky... a ako pises o panike,tak to ta uplne chapem,ale neboj za chvilu sa budes tesit z krasnych prsiek:-)))

ihla

zara, dakujem, si mila :)
Teraz tento tyzden sa veeeelmi tesim. Doteraz som mala paniku ale a predpokladam ze buduci tyzden ta panika zas pride :D

ihla

zara, predpokladam, ze ano. U neho su dlhe cakacie doby. Ma vela pacientiek. Vysad antinu co najskor, lebo min. mesiac pred opkou ju vysadit musis.

Baby mna zas chytaju crevne potiaze :( Dufam, ze sa mi to nejde vratit. Ked pridem domov, dam si tabletky, este mi ostali z minula. Snad mozem pred operaciou proti hnacke - endiex.

zara9

Ihla,ja mam tiez antinu,on vyzaduje vysadit ju ze?To mi da termin akoze az za tri mesiace?Tu poziadavku si tam urcite dam diky za radu,chcem to mat cim skor za sebou.

ihla

zara

Myslim, ze robi len v bb. Skus mu ale napisat mail a pokusit sa dohodnut, uvidis, co ti napise.
dcerven@novamed.sk

zara9

Babenky ja som taka rada,ze som sa tu konecne zaregistrovala,muz mi stale hovoril,ze naco chcem nove prsia,ze on je spokojny,ale teraz ked vidi,ze to myslim vazne a som rozhodnuta,tak ma podporuje:)) ja by som isla najradsej hned,(aj ked strach mam velky)lenze musim pockat,v juni ideme na dovolenku a potom idem na to:))Cerven robi konzultacie len v BB?

ihla

zara

Ja idem k cervenovi :-)) Na konzultacii som bola 15.1. a opku mam 8.4. Ale daj taku poziadavku, aby ta kontaktovali, ak sa im nahodou uvolni termin. Mne dali na vyber bud toho 8.4. alebo o tyzden hned od konzultacie, len ja som musela vysadit antinu,tak sla na ten termin mata16 :)
Minarojevic - ten odflakol aj nasu wendy, ze baby?

martinka54

vitaj zara9

kappa, mihalicka
dnes bude konecne sprska? to musi byt radosti, ja som sa len kvoli tomu tesila na kontrolu