Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

to su tabletky - volnopredajne. moj kamarat si to kupuje, lebo mu tecie krv z nosa casto a ked ich berie, tak sa mu nepusta :) takze na zrazanlivost asi

ihla

inanitka

Tak toto sa tu tusim nikdy ani nerozoberalo. Toto pocujem prvykrat. Hm, zaujimava otazka, nikdy ma to ani nenapadlo. No my od dr. Cervena si mame tyzden pred operaciou nasadit ascorutin - tabletky. A mam skor pocit ze pred operaciou cukry praveze nasadim, to budu ine hrby sladkosti co natankujem do seba zo stresu :D Samozrejme ma z tolkeho sladkeho bude susit, tak budem aj vela vody pit :D Ja to necham na tie tabletky.

mihalicka

Inanitka,
tak čo sa stravy týka, nič som neobmedzovala ani neprijímala vo väčšom množstve ako obvykle. Stačí od tej polnoci pred operáciou. To už teda nemôžeš nič. ;-)

inanitka

a ešte ma zaujíma či ste sa niektorá z vás pred opkou nejak inak stravovali aby sa vam lepšie hojilo a mali dobru zražanlivosť krvi? alebo či ste niečo zo stravy vylučili? mne priatel povedal že mam vylučiť cukry a nepiť tolko vody kolko pijem že aby som nemala moc riedku krv,je to pravda?

kappa

ihla ak niecomu by si v tom maily nerozumela kludne sa ozvi snazila som to napisat tak viac menej neodborne aby sme sa chapali:))))

84nika

ihla
no nie, vsak ked som to len spomenula doma ze idem na opku, tak vrieskal jak pavian... tak som si uz dopredu vymislela a naplánovala, co poviem :)) No po opke som nosila, vlastne aj teraz nosím doma mikiny al. trická bez výstrihu, a okrem toho neskoro vecer chodieva domov a viac som u priatela ako doma, takze fakt nemal kedy si to vsimnut, no ale uvidíme v lete :)) Okrem toho mám jednu známu co bola na liposukcii a tak oklamala svojho muza, ze dodnes o tom nevie, vsak chlapi :DDD

mihalicka

Tak tak, tiež nemám problém priznať ich. :D
Už mám inak strašne veľa čakateliek - báb, ktoré čakajú kým sa zahojím. :D Ma chcú omakávať :DD