Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wiwien

jeej martinka dakujem a si spokojna s výsledkom????no ja sa bojím, že to budem lutovať, že to nebude dobré, ale tak nesmiem myslieť negatívne...to je hlavné ...

martinka54

wivien
nemas sa coho bat, ked po tom velmi tusis. ja som cez dva tyzdne po opke a isla by som znova, kebyze sa cas ma vratit spat.

wiwien

ahojte baby, viem,že to je už asi otrepaná otázka, ale rozmýšlam nad prsiami, ale sa bojím hrozne, tak by som len chcela vedieť, či to čo ste si to dali nelutujete a ste spokojné :)

laila laila

ahoj holky... :))
tak som tu dlhsie nebola...som nejaka chora... / volala som dr. ale povedal ze dokonca aj ked mam teraz antibiotika tak ked ich do 7 dni vyberiem tak este stale mam skoro tyzden atkze by som mohla ist :))
idem poslaat fotky do galerky...dufam ze livka mi co najskor posle heslo :))
laila :))

84nika

inanitka
ja som tiež stravovala pred opkou ako inokedy, jedno ale viem, že acylpirin a k tomu podobné lieky neodporučaju si dávat aspon týžden pred OP.

bodynka

Nechapem inak, na foto vidno ze ma dva gombiky aj v popise pisu ze na gombiky a ja mam gombik jeden :((( Tak neviem neviem

bodynka

Ihla uz som ho skusala. Je velmi jemnucke, krasne ale ked som si ho obliekla, za normalnych okolnosti by mi ostali dve veci- vratit alebo prisit do plusu este jeden gombik. Ten gombik co tam je je len na brusku a celu hrud som mala odhalenu.
Ktovie ci mi nove prsia do toho padnu :/
Ja som livke posielala foto ale este ziadna odozva

ihla

bodynka

Len preto, lebo som si pozerala stranky so spodnym pradlom a ked som klikla na jednu, tak hned na uvodnej strane mi nabehlo to pyzamko, tak som si spomenula, ze si ho chcela :)

bodynka

Ihla preco si sa pytala na pyzamko, predstav si pravesom vytiahla zo schranky listok a o 16 alebo 17 pojdem pon. Mozem podat recenziu ak chces