Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

no ved ja som to tak myslela ze po operacii ked sa ma niekto spyta..tak mu normalne poviem :-D a tie zavistlive reci.. jaaaj tych si asi uzijem.. ako kazda z nas :-D

inanitka

lolo77 ja napr. to nehovorim teraz nikomu lebo viem že by ma od toho všetci odhovarali ako minule ked som mala už raz isť a tak ma k tomu dohnali že som tu opku nakoniec zrušila, preto som to teraz nikomu nehovorila nech mam pokoj od blbých pripomienok aj tak by ma nikto v tom nepodporil a samozrejme ja sa za to hanbiť nebudem že ich mam,poviem každemu pravdu ked sa bude pýtať,a mamine asi poviem ked pridem domov až budem už po...

lolo77

caute baby :-) k tej teme ci to niekto vie.. u mna to vie priatel aj mama...tatovi som to nepovedala..ale mamca mi minule oznamila ze aj on uz to vie..ale vobec sa k tomu nevyjadruje..asi je to pre neho divne o tom hovorit :-D som zvedava co potom...ale tak ja nebudem mat s tym problem povedat niekomu ze mam urobene prsia..nechapem ludi co to popieraju..ved je to podla mna trapne.. napr. slecna judinyova :-D :-D a tie jej bylinky :-D

mihalicka

Ahojte ,,tiežblondíny" :D.
Stála sopm pri žehličke asi hodinu, uff.
U nás to, že idem na operáciu vedeli hádam všetci okrem otca a ten sa to dozvedel potom ako som volala, že som sa zobudila po narkóze a živá. To som dala povolenie mame, že mu to môže povedať už. :D Tiež by len stresoval od strachu. Tak načo...

bodynka

ano Ihla, objednala som ho ale este stale mi nedorazilo ..:(((((((((
Tuna je posta priserna, polovica balikov mi neprichadza.

inanitka

84nika to nemyslíš vážne že to tvoj ocino po 5tich mesiacoch nezistil????? wow, daj radu ako si to zvladla tak dobre zakryť? ja si chcem tiež nejaku športovku kupiť ktoru budem nosiť ešte aj po tých 6tich týždňoch,a hlavne na spanie,že je to lepšie ked to nosíš aj dlhšie ako 6 týždnov... ja prídem po deviatich dnoch po opke domov,ja poviem že ideme na výlet do prahy a potom k dedovi na prazdniny nedaleko prahy he :D

84nika

inanitka
nie, nemala by ti vadit kosticová po siestich tyzdnoch, ja este aj teraz zvyknem sportovú sem-tam na noc alebo len tak doma, je to také pevnejsie :) Ozaj, si spomínala ze rodicia o tom nevedia ze ides na OP, no u nás otec este stále nevie ze som bola, hehe, a to uz som 5 mesiacov po. Po opke som bola týzden u priatela, a doma som povedala ze som vo Viedni u kamosky :DD
mihalicka
mne ked vyberali stehy, som tiez nic necítila vobec, trvalo to iba pár sekund :)