Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Mihalicka,ja praveze odpadavam ked zbadam injekciu,strasne sa bojim bolesti a mam strach ze ako to zvladnem :( Ale zas na druhej strane,tuzba po prskach je velka...:))

zara9

ahoj Ihla,no ona bola u Minarovjecha pretoze je vraj naj.v BA a nepaci sa jej ako to odflakol,ze ich nema rovnake a myslim,ze jedno ma vyssie ako druhe.Ty ides Cervenovi?Za ako dlho od konzultacie ti dal termin?

mihalicka

Zara9,
osobne si nemyslím, že bolesť narastá adekvátne s vekom, ale ide iba čisto o prah bolestivosti a psychiku ;-)

zara9

dakujem,teraz o tom vie len muz a jedna kamaratka,ktora uz ma po tom,ale ona bola v BA a spokojna teda neni.Takze v juli chcem ist na konzultaciu a uvidim co mi povie.Zatial ho vsetky len chvalite.A ako je to s bolestou u ,,starsich"?Totiz uz ma cez 30 a niektora z vas pisala,ze starsie baby to horsie znasaju.

mihalicka

Ihla,
ja mám citlivosť v pohode, ako aj predtým. Malinké, zatiaľ necitlivé miesto mám na pravom prsku asi 2 cm pod bradavkou ale ozaj je to malinké miesto, možno centimeter, max. 2.

Zara9,
vitaj, skvelá voľba. ;-)

zara9

ahojte baby som tu nova,ale citam vas uz par mesiacov,ste super ako sa vsetky navzajom podporujete a radite si.Velmi tuzim po prskach uz niekolko rokov,ale vsetci ma len odhovarali,dokonca aj naj.kamoska.Teraz som uz rozhodnuta a na jesen chcem ist Cervenovi.

mihai

baby dik, no ja uz som skepticka. predtym som nieco malo citila uz, hlavne na tej lavej. ale teraz, na plac to je. a pritom, podla mna je to dost podstatna vec pre zenu, taketo nieco. a hlavne pre taku, co mala prsia ozaj citlive. chyba to, mi to pride ako fraska v intimnom zivote, sa musiet tvarit ze je to prijemne ked necitis nic. moze byt ze sa to napravi nejak do roka, alebo viac, ale uz tomu ozaj neverim.

kappa

ahojte dievky.......................dnes sa chystam na vybratie stichov a moc sa tesim ze konecne moje lelo zaciti cistu vodicku:))) aj sa troska bojim ale snad to zvladnem ak ma to len troska zastipka tak budeem cela happy