Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kappa

ihla nedalo mi to a ked je moznost sa opytat tak preco nie ved sme tu od toho aby sme si poradili navzajom a predavali info snad jej to pomoze ja mam pre zmenu taku citlivost ze sa mi suchne tricko o bradavku a uz mi stoja:)))

ihla

No ja este len opku idem mat, ale uz mam vytlacene jej fotky a pripravene :D
A tiez livuskine fotky mam vytlacene - to su moje favoritky.

kappa

mihai ahoj rano som citala co sa ti stalo a nedalo mi to tak ja som bola dnes u lekara na ko,,a ja som sa spytala na tvoj pripad,,,povedal ze to este ani nepocul a vraj ked si mala aku taku citlivost a zrazu nemas vraj by to nemal byt problem pretoze tam boli prerezane svaly a tie srandy nervy ze by sa to malo napravit pretoze nervy dorastu a ozivia funkciu vraj asi si zo 100 bab ta jedna co sa to takto stane....musis verit drzim palce:))nestracaj nadej

zara9

Waw takze takto to je?:)))Barborka ma najkrajsie prska?Tak sa mi mari,ze aj ty ihlicka si si brala jej foto k doktorovi ze?:)

ihla

Ak mozem namiesto barborky - ma 350 gulate, cez pazuchu, vysoky profil. Spokojna urcite nadmieru a nie jedna baba z tohto fora ju ukazala doktorovi pred opkou ze "take chcem" :)