Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

poslala som livke nove fotky. tie moje kostnate plecia a la vesiak su hrozne, neznasam ich. ale s tym uz bohuzial nic nenarobim, pomohla som si ako som mohla...:((

ihla

:D tito chlapi su teda vazne trapni! :D To co za divadielka hraju potom, ked nakoniec aj tak priznaju, ze sa tesia na tie cicky!
Ten zvoncek je haluz :D

bratislava

ihla ja som ti uz raz pisala, asi si prehliadla, ze ako sa ti chlapi po op zmenia(chvalabohu). mna tam muz ani neodviezol, ani pre mna neprisiel, az ked som bola doma a videl ma v takom stave, jezis to bol pohlad, moji dvaja chalani stali v predsieni, oci a usta otvorene, nevedeli co maju robit, ja taka polomrtva, ako som bola, tak az vtedy sa konecne spamatal a zacal sa o mna starat. starsi syn mi doniesol zvoncek, s ktorym zvonime na vianoce, ze ked budem nieco potrebovat, aby som na nich zazvonila:D no a poviem ti, ze tak ako ich nechcel, tak ked som si prvy krat rozopla podprdu a vybalila ich na neho, tak najneskor vtedy svoj nazor zmenil. fakt. uz aj priznal, ze sa na ne tesi. dnes som povedala, ze ma skoro vietor odfukol vonku a on na to ze "teba nech odfukne, ale nase nove prska nech neodfukne..." verim, ze aj tvoj sa tak zmeni. drzim palce.

fazulka17

Ahojte babenky, aj ked pisem iba druhy krat, citam vas stale poctivo a kazdej velmi drzim palce.

Zara9,

pokial chces ist dr. Cervenovi, odporucam ti zavolat mu cim skor, lebo u neho su fakt tlacenky. Ja som velmi dlho vahala s vyberom dr., no nakoniec som si vybrala jeho - vdaka Vam baby. Prv som mu pisala mail, ale ked na neho vyse tyzdna nereagoval, tak som mu volala a na konzultaciu ma objednali az o mesiac(marec) a termin op mam az druhu polovicu juna. Mam tu smolu, ze som tafila jeho dovolenku, ale inak ma ozaj plno. Ide ma z toho slak trafit, lebo do leta som chcela byt uz fit a takto mi to zrovna vyde na leto.

Ozi baby, keby ste vedelio niekom, co by nemohol ist, rada preberiem jeho termin. Aj ked to sa asi casto nestava :-))

bratislava

kappa akurat citam, ze aj ty mas taku silnu citlivost. a ty uz mas tricko bez podprdy? wau! ja si este netrufam, ked si dam na chvilu podprdu dole, tak ma prska bolia, ked su navolno, tak ich radsej zase zabalim... no snad nam ta citlivost trochu polavi, ved to je az neprijemne, ci?

ihla

bratislava

mihai ma cez bradavky vkladane.
Myslim, ze ta bolest je normalna - zatial si len kratko po opke. Aj co sa tyka bolesti v pravom prsku, aj co sa tyka bolesti chrbta. Popros manzela/priatela nech ta pomasiruje :)
Ozajky - co teraz vravi na prska? Staral sa o teba ked si to potrebovala? Stale potrebujes pomoc pri rannom vstavani?

Ako zistime co mame? No ja som tiez nevedela, kym mi doktor nepovedal :D Ale ja na to daka "tabulka" ako to urcit. Musis vediet obvod pod prskami a cez prska a potom rozdiel tych cisel ti urci, ci mas 1, 2 alebo trojky atd. Len tu "tabulku" neviem najst na nete :)

bratislava

zara
ak ti mozem poradit, tak ti poradim to, co radili kocky aj mne, chod do vacsich! myslim ze tych 350 je tu taka najpouzivanejsia velkost a doteraz s nou boli vsetky spokojne. ja som chcela len 240 alebo 280, no chvalabohu ma baby presvedcili, ze mam ist do vacsich, tak som dala 300 no a teraz hovorim, ze veru mohli byt aj vacsie. som 11 dni po a este asi aj odpuchnu :((

bratislava

a este ma velmi boli chrbat a aj krcna chrbtica, lebo chodim este stale zhrbena kvöli tomu pravemu prsku, no a to spanie na chrbte ma ubija, vobec si neoddychnem, tak by som sa niekedy zvalila na bok :((
baby aj vas tak boli chrbat??

bratislava

ihla dufam, ze ostanes teraz zdrava!!!???
dievcata ja mam taku blbu otazku, ale fakt to neviem, ako viete, ze mate polky, jednotky, dvojky alebo trojky?
ja to teda neviem, co mam:-(
inak mam sa dobre, lave skoro necitim,no ale v tom pravom mam stale taku ostru, bodavu bolest, snad je to normalne, neviem, ze preco len to prave tak silno boli. a co sa tyka bradaviek,ako mihai pisala, ja som ich zas mala az precitlivele,na dotyk bolestive, teraz to uz je trochu lepsie, ale by ma zaujimalo, preco maju niektore problem s necitlivostou, ved mihai ma tusim podprsny rez,ci?

ihla

kappa

a je to prijemne? ci az neprijemne mat taku citlivost?

Ozaj - no ako si zvladla stehy? Ci tebe dnes nevyberali? Len mihalicke?

Mihalicka

Potom napis ako si to zvladla.